Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Předpremiéra: Pařba v Bangkoku


ikona
KarelR
hangovermz projekce
Přijďte si v pondělí zapařit s MovieZone. 

PŘEDPREMIÉRA PAŘBY V BANGKOKU DNES VE 20:00 V PRAŽSKÉM KINĚ ATLAS!
LÍSTKY STOJÍ 90 KORUN - A JE JICH JEŠTĚ DOST :)

Tak to máme za sebou. Hrstka čtenářů MovieZone včera okusila nové X-Meny, kteří byli i pod dohledem pana dispečera mimořádně výživní. Druhá MZ předpremiéra se tak snad dá označit za úspěšnou, a oslavíme to tím, že nebudeme dlouho čekat na třetí. Už v pondělí totiž v kině Atlas poběží Pařba v Bangkoku. Opět v naší režii a opět s hrstkou Civalových upozornění, že vytažení mobilu během projekce bude odměněno klepety a banem. V tomhle pořadí.

Co se týče filmu samotného, asi ho netřeba představovat. Parta z Pařby ve Vegas se zkrátka zase rozseká k nepoznání a bude pátrat po tom, co dělala minulou noc. Tentokrát v exotických lokacích Bangkoku, ve kterém se na trable naráží ještě snadněji než ve městě hříchu.

Tak tedy: Atmosféricky přívětivá předpremiéra Pařby v Bangkoku se koná v pondělí 6. června ve 20:00 v pražském kině Atlas. Lístky už se prodávají v pokladně kina (na rezervace se opět nehraje) a po projekci se redakce MovieZone pokusí věrně napodobit hrdiny filmu v nejbližší hospodě. U toho nechcete chybět, že ne?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace