Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hobití filmy mají jméno


ikona
Mr. Hlad
hobit
Jak se bude jmenovat největší hit příštích Vánoc?  

Bylo by to na malou knihu, kdybychom chtěli napsat všechno o tom, co se stalo, než Peter Jackson začal točit Hobbita. Původně měl prequel k Pánovi prstenů režírovat Guillermo Del Toro, ale všechno se neskutečně táhlo, takže po finančních problémech studia, hádání se s Tolkienovými potomky a podobných problémech se na to jednoduše vykašlal. Na jeho místo tedy přišel Peter Jackson, jenž dal světu celou oscarovou trilogii, ale po dvou ne až tak dobrých a úspěšných filmech potřeboval znovu potvrdit svůj status génia. Takže tak. Teď je Jackson i s herci na Novém Zélandě a pracuje na tom, aby mohl příští Vánoce vypustit do kin film, ze kterého si zase sedneme na zadek jako před pár lety.

Teprve teď je však jisté, jak se film bude jmenovat. Už dlouho se ví, že Hobbit bude rozdělen na dvě půlky. Ta první bude mít premiéru 14. 12. 2012 (pokud nebude konec světa samozřejmě) a dostane název The Hobbit: An Unexpected Journey. Přesně rok bez jednoho dne nato do kin dorazí The Hobbit: There and Back Again. Fanoušci předlohy jistě poznali, že druhý film si bere podtitul ze samotné knížky. Co se hereckého obsazení týče, tak byl konečně oficiálně potvrzen návrat Orlando Blooma, který se tak připojí k dalším navrátilcům Ianu McKellenovi, Cate Blanchett, Hugo Weavingovi, Ianu Holmovi, Christopheru Lee a samozřejmě k Andy Serkisovi, jenž si zopakuje roli Gluma. Dá se říct, že teď už víme o Hobitovi všechno, co vědět lze a nezbývá, než začít vyhlížet první fotky a trailery a pomalu se těšit na příští Vánoce.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace