Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chuck Norris vs. Kung Fu Panda?


ikona
KarelR
chuck norriskung-fu
Jaká zápletka nás nejspíš nečeká ve třetím díle bitkařského animáku? 

Do kin se chystá vtrhnout Kung Fu Panda 2, která je podle prvních reakcí celkem obstojným pokračováním zábavné jedničky (Hladova recenze zde). Jak už to ale u animáků bývá, třetí díl nemusí být daleko. A tvůrci dvojky pochopitelně dostávají mnoho otázek, jestli už pro něj mají nějaké plány.

Většina herců a jiných zodpovědných lidí toho zatím nic moc neví, scenáristické duo Jonathan Aibel a Glenn Berger má ale jasno. Ve trojce by rádi slyšeli Chucka Norrise, se kterým mají podle tohohle rozhovoru z Moviewebu nevídané plány:

Kdybyste měli jít do třetího filmu, máte nějakého herce nebo herečku, které byste v něm rádi slyšeli?

Glenn Berger: Tak já přiznám barvu. Už jsme se o to pokoušeli v minulosti, ale stojím si zatím, že Panda potřebuje Chucka Norrise. V tomhle díle je Jean-Claude Van Damme, což je dost hustý. Úplně super by ale bylo, kdyby se ve stejný bitce ocitli Jean-Claude Van Damme, Steven Seagal a Chuck Norris. Snad na to dostaneme další šanci.

Na tohle bude potřeba internetová petice.

Jonathan Aibel: Jo, skvělej nápad.

"V Kung Fu Pandě 3 chceme Chucka Norrise!"

Berger: Ale jaký by byl zvíře? Nejspíš jsme mu zatím prostě nenabídli to správný.

Aibel: Určitě už existuje nějakej norrisovskej fórek jako: „Pokud Kung Fu Panda 3 neobsadí Chucka Norrise, Chuck Norris obsadí Kung Fu Pandu 3“.

Berger: A co Chuck Norris v Kung Fu Pandě 3 jako legendární jednorožec? Na Chucka nejspíš potřebujeme nějaký mytický zvíře.

No jasně, nemůže přece bejt jestřáb nebo tak. Potřebujete něco zubatýho, něco velkýho.

Berger: Mám další nápad. David Cross, co mluví jestřába, dostane ránu do krku a jeho hlas se permanentně změní na blízkou imitaci Chucka Norrise.

(Smích) Už dáváte dohromady příběh. To je super.

Aibel: A co jeho knír? Mohl by to být legendární kung fu knír.

Hmmm.

Berger: Tak dobře. Bacha na spoilery. Zápletka Kung Fu Pandy 3 bude o tom, že musí Po společně s Pěti postrachy zjistit, kdo ukradl knír Chucka Norrise. Musejí se vydat na nebezpečnou výpravu a znovu ho získat.

(Smích)

Berger: Tak, a teď máte sólokapra!

V tuhle chvíli je to samozřejmě jedna velká legrace, dostat Chucka Norrise za mikrofon ale není nic úplně nemožného. Chtěli byste ho v další Kung Fu Pandě vidět? A jaké zvíře byste mu nabídli?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace