Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

X-Mení orgie: Spoty, které vám vypálí díru do hlavy


ikona
Cival
x-menX-Men 3
Chcete ochutnat kýbl delikátně kořeněného popcornu? 

Shit just got real! Jasně, už jsme tu měli spoustu trailerů, character spoty, hromadu plakátů a tunu dalších propagačních materiálů, díky kterým se prequel X-Menů vypracoval z otloukánka v černého koně letní sezóny. Jenže tohle… tohle mi ty koule prostě urvalo.

Foxové nikdy nešetřili s propagačními materiály, takže mě ani nepřekvapuje, že do sbírky přibylo i šestnáct televizních spotů (a to ještě není konec) a pár klipů k tomu. Zásadně se na tahle videa snažím nekoukat, protože člověk nechce ty nejlepší špíčky poznat z malého okna na počítači - a ještě před návštěvou kina. Ale namátkou jsem klikl na televizní spot č.15 a těžko lapal po dechu. Trikové orgie, kinetika na maximu, obrovská porce akce, z níž jsme v trailerech viděli jen střípky a příslib toho, že ještě mnohem víc toho bude v jiných scénách… prostě blaho, které vám musím cpát do hlavy regulérní novinkou, jelikož je ve vzduchu cítít biják léta. Klikněte si sem, nebo na obrázek!

 

Komu nevadí si sám sobě tak trochu spoilerovat film, ten si může v profilu filmu důkladně projet všechny spoty i tři prozatím zveřejněné klipy. A nechat si na maximum našponovat očekávání. To zesilují i první velmi spokojené reakce, které si pochvalují, že Matthew Vaughn ukočíroval stylizaci, postavy i jejich herecké představitele a navzdory přísné kontrole Foxů a některým problémům během natáčení (ani na rozpočtu se úplně nerozhazovalo) sestrojil špičkový letní blockbuster. Po Kick-Ass tomu samozřejmě věříme.

Smutná je tak pouze skutečnost, že nás někdo nejspíš obviní z řízeného hypeu kvůli MZ předpremiéře, kterou pořádáme 1. června v kině Atlas. Ale ten někdo si výše umístěný nabušený TV Spot a jeho stejně velkolepé bratříčky nejspíš nepustil. Pak by mluvil jinak!

MZ SKALPEL X-MENŮ si přečtěte ZDE

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace