Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové trailery #3: Abrams, Alcatraz a dinosauři


ikona
KarelR
j. j. abramsseriálsteven spielberg
Spielberg míří do minulosti, zatímco Abrams a Nolan bojují s budoucností. 

NBC a ABC máme za sebou, dnes přijde na přetřes zbytek seriálových novinek, které už americké televize stihly představit v trailerech nebo featurettech. FOXové mají připraveny 3 dramatické seriály a 4 komediální, CBS 3 a 2, AMC nabídne western a HBO dostihy:

FOX

Terra Nova: Další Spielbergovské dítko, tentokrát plné dinosaurů. V roce 2149 se Země kvůli přelidnění, přetechnizování a vyhynutí většiny zvířat a rostlin stane téměř neobyvatelnou. Jedinou nadějí na záchranu je tedy vrátit se v čase do prehistorické doby a začít znovu. Právě to učiní i ústřední rodina seriálu, která se potom bude snažit přežít v nehostinném prostředí plném obřích hrozeb. Pomoct by jim mohl táborový šéf Stephen Lang, ale kdo ví, komu se dá v novém domově věřit.

Alcatraz: Novinka z produkce J. J. Abramse vypráví o nejznámější světové base, ze které v roce 1963 zmizeli všichni vězni. Samozřejmě najednou a velmi záhadně. Přesouváme se do současnosti, kde se náhle začínají znovu objevovat a nikdo netuší, jak je to možné. Vyřešit to musí současný ředitel vězení Sam Neill, novinářka Sarah Jones a největší expert na Alcatraz Jorge Garcia (Hurley z LOSTu).

The Finder: V šesté sérii Sběratelů kostí jsme možná všimli pilotu The Finder. David Boreanaz a Emily Deschanel tu ke spin-offu vykopli supervšímavého iráckého veterána Geoffa Stultse, kterému budou v nalezení čehokoliv asistovat Michael Clark Duncan a Saffron Burrows.

-----

New Girl: Zooey Deschanel se po těžkém rozchodu stěhuje ke třem svobodným mládencům, kterým začne systematicky likvidovat život bulením a neustálým sledováním Hříšného tance.

I Hate My Teenage Daughter: Jaime Priesley a Katie Finneran hrají dvě svobodné matky, které se snaží vychovávat dospívající dcery. Jejich ratolesti jim ale začínají přerůstat přes hlavu a ony se bojí, aby z nich nevyrostly mrchy.

Allen Gregory: Jonah Hill mluví sedmiletého namyšleného génia, kterého čeká největší výzva jeho života: Základní škola!

Napoleon Dynamite: Nejdivnější americký teenager se vrací. V novém animovaném pojetí, avšak s hlasy původního obsazení a se stejně ujetým humorem.

FOXové zrušili: Breaking In, The Chicago Code, The Good Guys, Human Target, Anatomie lži (Lie to Me), Lone Star, Running Wilde, Traffic Light

U FOXů bude pokračovat: American Dad!, American Idol, Bob's Burgers, Sběratelé kostí, The Cleveland Show, COPS, Griffinovi (Family Guy), Hranice nemožného (Fringe), Glee, Pekelná kuchyně, Dr. House, Gordon Ramsey: Noční můry kuchyně, MasterChef, Mobbed, Vychovávat Hope, Simpsonovi, Umíte tančit?

-----

CBS

Person of Interest: Druhý letošní zářez J. J. Abramse, v tomhle případě kriminální thriller okořeněný o scenáristickou účast Jonathana Nolana (bratr slavnějšího Christophera, který s ním pracoval na většině jeho filmů). Michael Emerson (Ben z LOSTu) hraje tajemného milionáře, který dokáže díky nejnovějším technologiím najít budoucí pachatele násilných zločinů. S pomocí bývalého agenta CIA Jima Caviezela se je proto rozhodne zneškodňovat a předcházet tak zločinům dřív, než se stanou. Podle Emersonových slov něco jako Minority Report, akorát to není sci-fi.

Unforgettable: Druhý letošní detektiv v sukni. Poppy Montgomery z Beze stopy se přebarvila na zrzavo a dostala do vínku neomylnou paměť, ve které se uchovává každý detail a každá vteřina jejího života. Nikdy tedy nic nezapomněla, až na jedinou výjimku - vraždu své sestry, kterou se mezi svými případy snaží vyřešit.

A Gifted Man: Patrick Wilson utíká do televize jako zámožný a charismatický chirurg, kterému se začne zjevovat jeho mrtvá žena. Rady ze záhrobí mu sice mírně zlepšují život, jak dlouho ale může něco takového vydržet?

----

2 Broke Girls: Michael Patrick King, který dal nedávno sbohem hitovému Sexu ve městě, je tu s novým seriálem. Půjde o jednoduchý sitcom o dvou servírkách, které si chtějí vydělat na společný byznys. Kat Dennings nikdy nic neměla, kdežto Beth Behrs vyrostla v luxusu. Teď jsou ale na tom stejně a musejí dát hlavy dohromady, aby se mohli těšit na slušnou budoucnost.

How To Be a Gentleman: ...  aneb 2 Broke Girls v pánském provedení. David Hornsby hraje nažehleného sloupkaře, který dostal za úkol psát trochu živěji. Začne se tedy kamarádit s neotesaným majitelem tělocvičny Kevinem Dillonem (Johnny Drama z Entourage), který z něj musí vyhnat špetku intelektuála a vyměnit ji za kapku nezdolného vychutnavače života. Ve vedlejších rolích se objeví Rhys Darby (Yes Man) a Mary Lynn Rajskub (Chloe z 24 hodin).

CBS zrušilo: $#*! My Dad Says, Chaos, Criminal Minds: Myšlenky zločince: Chování podezřelých, Obhájci, Live to Dance, Mad Love, Medium

Na CBS bude pokračovat: 48 Hours Mystery, 60 Minutes, The Amazing Race, Teorie velkého třesku, Blue Bloods, Myšlenky zločince, Kriminálka Las Vegas, Kriminálka Miami, Kriminálka New York, Dobrá manželka, Flashpoint, Hawaii Five-0, Jak jsem poznal vaši matku, Mentalista, Mike & Molly, Námořní vyšetřovací služba, NCIS: Los Angeles, Pravidla zasnoubení, Kdo přežije (Survivor), Dva a půl chlapa, Undercover Boss

-----

Dvě novinky z kabelovek: 

AMC

Hell on Wheels: Desetidílný westernový seriál, v němž bývalý voják konfederace stopuje vojáky ze znepřátelené unie, kteří znásilnili a zabili jeho ženu. Než se ale dočká svoji pomsty, musí se zapojit do stavby železnice, na které si vydělává na prostředky pro svoji nebezpečnou pouť.

-----

HBO

Luck: Micheal Mann se pustil do dramatu z dostihového prostředí, ve kterém se to bude jen hemžit stárnoucími trenéry, gamblery a mafiány. V hlavní roli se objeví Dustin Hoffman jako zatraceně chytrý gangster, který právě vylezl z vězení a hodlá si trochu přilepšit na důchod. Kolem něj se potom budou motat Nick Nolte, Kevin Dunn nebo Richard Kind.

To bychom měli. Jestli se za pár dní sejde zbytek trailerů, možná si dáme ještě kratší poslední článek. Ale kdo ví...

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (34)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace