Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové trailery #2: Andílci, transvestiti a kutil Tim


ikona
KarelR
seriál
ABC nám nabídne pohádky, akčňáky i výlet do pralesa. 

Včera jsme se podívali na novou seriálovou nabídku NBC a dnes budeme pokračovat. ABC, stanice vysílající Chirurgy, Castla nebo Takovou moderní rodinku, si na druhou polovinu roku připravila hned 13 seriálů. Jedná se o 8 dramatických a 5 komediálních:

Charlie's Angels: Zlodějka, závodnice a policistka, aneb Rachael Taylor, Minka Kelly a Annie Ilonzeh v reimaginaci seriálové klasiky ze 70. let. Krom boháče Charlieho bude na tři nebezpečné krásky dohlížet omlazený Bosley v podání Ramona Rodrigueze. Za projektem stojí smallvillácké duo Alfred Gough a Miles Millar.

Good Christian Belles: Bývalá školní supermrcha Leslie Bibb se po skandálním konci manželství vrací do rodného Dallasu. Přijmou ji s otevřenou náručí, nebo na její minulost ještě nezapomněli?

Missing: Bývalá agentka CIA Ashley Judd se vydává po stopách svého syna, který se ztratil v Římě. Brzy však zjišťuje, že by jeho zmizení mohlo souviset s dávnou smrtí jeho otce (Sean Bean), a možná bude muset převrátit naruby celou Evropu, aby ho našla. Seriál se mimochodem natáčel i u nás a menší roli urvala Tereza Voříšková. Zatím nemá trailer.

Once Upon a Time: Jennifer Morrison (Cameronová z House) se po deseti letech setkává se svým synem, kterého dala k adopci. Společně odjíždí do malého městečka v Nové Anglii, kde chtějí ověřit synovu historku o tom, že maminka pochází z pohádkového světa a je dcerou Sněhurky a jejího prince. Ti ji prý do našeho světa ukryli před zlou královnou, kterou je třeba zastavit dřív, než ovládne říši pohádek i naši realitu. Hrají také Ginnifer Goodwin nebo Robert Carlyle a... všechno je to samozřejmě pravda!

Pan Am: Nejluxusní letecká společnost na světě nebere do svých služeb žádná béčka. Piloti jsou totální bouráci, letušky sexbomby a všichni ostatní minimálně géniové. Životy zaměstnanců Pan Am ale zdaleka nejsou dokonalé a sem tam se dokonce mihne i nepěkné tajemství. V jedné z hlavních rolí se objeví Christina Ricci.

Revenge: Zámožnému kraji Hamptons vládnou bohatí, krásní a zákeřní. Jednoho dne se ale do svého rodiště tajně vrací pětadvacetiletá Emily Van Camp, jejíž rodina byla kdysi zničena a pošpiněna. Najde viníky a vrátí rodinnému jménu zašlou slávu? Možná. Nejdřív se ale chce pomstít.

The River: Veleslavný expert na divočinu Bruce Greenwood se vydal hledat kouzlo amazonského pralesa a už se nevrátil. O šest měsíců později se však objeví naděje, že je pořád ještě naživu, a jeho rodina se jej vydává hledat. Spolu s ní se do pralesa vydává i filmařský tým, který hodlá celou záchrannou misi natočit.

Scandal: Nejnovější seriál z hlavy Shondy Rhimes (Chirurgové, Pricate Practice) se zaměří na bývalou mediální expertku z Bílého domu. Ta se snaží rozjet vlastní konzultační firmu, na každém rohu ji ale čekají problémy. Jak z její minulosti, které se nejde snadno zbavit, tak s novými zaměstnanci, kteří sice dokáží spravovat cizí životy, ty vlastní ale moc pod kontrolou nemají. Pilot režíroval Paul McGuigan (dvě třetiny Sherlocka od BBC).

-----

Apartment 23: Jason Winer odrežíroval půlku první série Takové moderní rodinky a teď se vrhá na další projekt. Dreama Walker v něm hraje naivní bloncku ze středozápadu, která se vydává do New Yorku za boží prací a ještě lepším bytem. Brzy ale pozná krutost velkého města a končí jako ožebračená spolubydlící Krysten Ritter, která ji společně s kamarádem Jamesem Van Der Beekem (Dawson tu hraje sám sebe!) sebere i zbytek úspor. Dreama ale dokáže vrátit úder, čímž si vyslouží místo v Krystenině partě mazaných loserů, kteří se životem ve Velkém jablku protloukají, jak se dá.

Last Man Standing: Kutil Tim je zpátky! Skoro. Tim Allen se vrací do televize jako prvotřídní chlap, jemuž ale po příchodu domů vládnou čtyři ženy. Marketingový ředitel velkého sportovního obchodu nedá dopustit na svoje šťastné manželství, dobrodružné pracovní výlety a věrný pick-up. Nyní ale bude muset zápasit se svými třemi dospívajícími dcerami, které potřebují větší dohled od chvíle, co maminka dostala v práci povýšení. Povědomé... ?

Man Up: Další chlapácký seriál. Tři kamarádi (jednoho hraje Dan Fogler) zjišťují, že zatímco dědové a otcové jejich generace bojovali ve válkách, koupali se v pravém americkém potu a uměli si doma dupnout, oni si užívají Call of Duty, deodorantů a jsou mazlíčci svých partnerek. Snaží se proto v sobě najít pravé muže, kteří přeci musejí mít svoje místo i v moderním světě.

Suburgatory: Jeden opuštěný manžel, jedna opuštěná dcera a jedna krabička kondomů na nesprávném nočním stolku. Výchova bez matky není legrace, představa sexuálně aktivní šestnáctileté dcery ale slušně zamává s každým taťkou. Řešení? Přestěhovat se z centra New Yorku na předměstí, kde bude v tomhle směru určitě bezpečněji. A třeba se vrátí i vykolejený vztah otec-dcera, kterému klima plné starostlivých skoro-vesničanů přeci nemůže uškodit...

Work It: Dva kamarádi právě přišli o práci a zjišťují, že sehnat další nebude legrace. Jediné řešení, které jsou schopní vymyslet, je převléknout se za ženy a začít prodávat léky. Jak je to možné? Kdo ví, ale údajně při tom zjistí, jak moc je svět žen odlišný od světa mužů. Někdo to rád horké hadr...

ABC zrušila: S tebou je mi líp, Bratři a sestry, Detroit 1-8-7, Mr. Sunshine, My Generation, No Ordinary Family, Off the Map, Skating with the Stars, Supernanny, V a The Whole Truth.

Na ABC bude pokračovat: America's Funniest Home Videos, The Bachelor, The Bachelorette, Body of Proof, Dancing with the Stars, Zoufalé manželky, Vítejte doma!, Happy Endings, Secret Millionaire, Shark Tank, 20/20, Castle na zabití, Město žen, Chirurgové, Průměrňákovi, Taková moderní rodinka a Private Practice.

Příště se podíváme, co chystají u FOXů, CBS a zbytku stanic.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (40)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace