Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové trailery #1: Spielberg, Playboy a vodka


ikona
KarelR
seriálsteven spielberg
NBC chystá muzikál, kupu detektivek a ohrané komedie. 

Je druhá polovina května, což v seriálovém světě znamená dvě věci. Zaprvé finišuje většina běžících seriálů a zadruhé se představují (převážně) podzimní novinky. Letos si na nás americké televizní stanice připravily hodně nového, takže to budeme muset rozhodit do více článků.

V tom prvním se bleskově podíváme na to, co plánuje NBC. Domov Chucka, Kanclu nebo 30 Rock připravuje na podzim 12 novinek. 6 dramatických a 6 komediálních:

Smash: Banda broadwayských umělců se rve o slávu. Muzikálový seriál z hlavy a produkce Stevena Spielberga.

Prime Suspect: Detektiv v sukni Maria Bello je převelena na nový okresk. Další americký remake britského seriálu, tentokrát pod dohledem Petera Berga.

The Playboy Club: Raná šedesátá léta, zajíčci a největší frajer z Playboy Clubu. Bohužel bez eRka, zato s Amber Heard.

Awake: Život detektiva Jasona Issacse se po nehodě rozdělil do dvou paralelních realit. V jedné mu umřel syn, ve druhé žena. Dokáže žít v obou dohromady i přesto, že se od sebe čím dál tím víc rozbíhají?

Grimm: Detektiv a potomek bratří Grimmů v jedné osobě musí bojovat proti nadpřirozeným hrozbám.

The Firm: Seriálové pokračování právnické Firmy s Tomem Cruisem (bez Toma Cruise). Hlavní hrdina a jeho rodina vylezou po deseti letech z programu na ochranu svědků, nebezpečí ale ještě nepominulo. Zatím nemá trailer.

-----

Up All Night: Christina Applegate a Will Arnett mají dítě.

Whitney: Pár pět let pohromadě se snaží zahnat vztahovou nudu.

Are You There Vodka? It’s Me, Chelsea: Blonďatá pařanka lehce za nejlepšími léty si dává život dohromady.

Free Agents: Hank Azaria a Kathryn Hahn jsou PR pracovníci, kteří právě přišli o partnery. Vyspí se spolu, ale dál chtějí být jen přáteli.

Best Friends Forever: Skoro rozvedená třicítka se vrací do bytu ke svojí nejlepší kamarádce, kam se ale nedávno nastěhoval její přítel.

Bent: Amanda Peet je rozvedená právnička s malou dcerkou, která se zamiluje do gamblera a děvkaře, který jí renovuje kuchyň.

NBC zrušila: America's Next Great Restaurant, The Cape, Chase, The Event, Friday Night Lights, Law and Order: LA, Outlaw, Outsourced, The Paul Reiser Show, Perfect Couples, School Pride, Undercovers.

Na NBC bude pokračovat: Rodičovství, Zákon a pořádek, Útvar pro zvláštní oběti, Harry's Law, Chuck (pátá a poslední třináctidílná série), Community, Parks and Recreation, Kancl, Studio 30 Rock, The Biggest Loser, Celebrity Apprentice, The Song-Off a Dateline NBC.

V příštích dnech vás čekají upoutávky na nové seriály od FOXů, ABC, CBS, The CW a pár drobků z kabelovek.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace