Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

S horory na věčné časy!


ikona
Mr. Hlad
james wanparanormal activityrob zombie
Co chystá tvůrce Paranormal Activity? Horory přece. Spousty hororů.  

Jméno režiséra Orena Peliho nejspíš znají jen fanoušci hororového žánru. Tenhle chlapík ale dokázal s Hollywoodem pořádně zamávat. Ne že by to byl tak dobrý režisér, zatím to spíš vypadá, že k tomu má hodně daleko, ale evidentně má obchodní talent. Jeho Paranormal Activity stála srandovní peníze, ale díky šeptandě a dobře zvládnuté marketingové kampani se z ní stal hit. Dvojka se na úspěchu jedničky svezla a zdá se, že příštích pár let se s touhle sérií budeme setkávat pravidelně. Oren Peli se ale nefláká. Ještě letos bychom se spolu s ním a s partu reportérů měli ve filmu Area 51 podívat, co skrývá nejlépe střežená vojenská základna v USA. A to je jen začátek.

Oren Peli totiž není sobec a o svůj úspěch se rozhodl podělit s ostatními režiséry, kteří neměli takové štěstí jako on, ale zase prokázali talent. Duchařina Insidious Jamese Wana, kterou Peli produkoval ve své společnosti Haunted Films, sbírá pochvaly ze všech stran. V The Bay Barryho Levinsona bychom měli zjistit, že ekologická katastrofa může mít sakra horší následky, než si zatím lidstvo myslí a Rob Zombie díky Pelimu může natočit Lords of Salem, v němž budou malé městečko terorizovat tři sta let staré čarodějnice. Režisér Paranormal Activity je možná co se filmařiny týče břídil, ale rozhodně se mu nedá upřít snaha. A třeba se od tvůrce Saw, režiséra Rain Mana nebo hudebně-filmového drsoně něco přiučí a jeho právě ohlášená a zatím bezejmenná novinka, ve které parta kamarádů najde ne-až-tak-opuštěné městečko obklopené divokou přírodou, bude mnohem lepší než film, v němž je osmdesát procent času zabírána spící dvojice.

Tak který z těch pěti hororů chcete vidět vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace