Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sedm psychopatů V Bruggách


ikona
st39.6
colin farrell
Dvojice McDonagh a Farrell se vrací z Brugg a je posilněná o herecký tým snů 

Jméno Martin McDonagh bohužel většině lidí nebude nic říkat. Jeho poslední snímek totiž kiny i přes to, že je naprosto výborný, prosvištěl téměř bez povšimnutí. Berte to třeba jako doporučení k dohnání restů - kdybyste si letos měli ve videopůjčovně vybrat jeden jediný film, mělo by jím být právě jeho V Bruggách. Neskutečně nahláškovaná komedie, která umí smíchy rozplakat, přitom ale zvládá příběh o nájemném vrahovi na nucené dovolené protknout i solidním dramatem.

McDonagh se po třech letech vrací. Opět s vlastním scénářem, který si bude režírovat a do hlavní role opět obsazuje Colina Farrella. Aby toho ale nebylo málo, v Cannes teď oznámil, že se mu podařilo vedle Farrella splašit také Sama Rockwella, Mickeyho Rourka a Christophera Walkena. Takový malý-velký dream team, čtveřice herců, která je sama o sobě zárukou skvělé podívané. Čeká nás herecký koncert.

Při pohledu na tuhle parádní sestavu už je skoro jedno, o čem McDonaghův další počin Seven Psychopaths bude. I kdyby vyprávěl o sklízení borůvek, ti, kteří se bavili u Brugg, na něj prostě půjdou.

Ale kdyby vás to přece jen zajímalo: Film vypráví o zoufalém scenáristovi (Farrell), který se snaží sehnat inspiraci pro svůj scénář k filmu "Seven Psychopaths" (že by McDonaghův pokus o Charlieho Kaufmanna?) a zaplete se přitom do unášení psů, které mají na svědomí dva jeho kamarádi (Rockwell a Walken). Jenže když se ztratí čokl i zdejšímu gangsterovi (Rourke), začnou trable.

Ale pamatujte: i kdyby borůvky, tohle prostě bude pecka!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace