Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hrdinové do každé rodiny


ikona
Mr. Hlad
avengersmarvel
Uvidíme v Avengers i pár nováčků?  

Šéfové Marvelu teď mohou v klidu popíjet šampaňské. Alespoň chvilku. Adaptace comicsu Thor se sice možná zpočátku zdála jako docela velký risk (je sakra rozdíl mezi milionářem v kovovém obleku a severským bohem), ale jak se zdá, divákům tenhle árijský kladivoun celkem sedl. Za pár týdnů by měl dorazit ještě jeho kolega Captain America a budeme konečně znát celé filmové Avengers. Tedy skoro. Ve filmu se sejdou sólovkami prověření Iron Man, Hulk nebo právě Thor a Captain America, ale uvidíme i nováčka Hawkeye a Black Widow, jež se na chvilku objevila ve druhém Iron Manovi. Jak to tak ale vypadá, není to zdaleka všechno.

Podle rozhovoru s producentem Stephenem Broussardem se totiž máme těšit i na Ant-Mana a Wasp. Je to logické. Oba patří mezi zakládající členy tohoto týmu a Edgar Wright nedávno oznámil, že scénář pro Ant-Mana má hotový. Marvel se navíc nechal slyšet, že by v Avengers rád vyzkoušel potenciál menších hrdinů, takže se to vlastně dalo tak trošku očekávat. Ant-Man i Wasp jsou ve svých civilních životech vědci, Hank Pym dokáže navíc měnit svou velikost a komunikovat s hmyzem, jeho kolegyně zase zvládá hmyz telepaticky ovládat a krom toho umí létat nebo se zmenšit. Každopádně se zdá, že v Avengers nebudou mít nadlidské schopnosti jen ti lidé, co budou s křikem utíkat směrem ke kameře a uhýbat okolo prolétávajícím autům.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace