Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vesuv vybuchne ve 3D, Pompeje se opět třesou


ikona
st39.6
paul anderson
Paul W.S. Anderson bude po mušketýrech škádlit slavnou sopku 

Už je to několik let, co nám Roman Polanski sliboval, že natočí katastrofický film o Pompejích. Jenže přípravy se protahovaly a pak přišla stávka scenáristů, která film pohřbila. Objevily se sice zprávy o tom, že se stejným námětem pracuje Ridley Scott, který z Pompejí hodlá udělat čtyřdílnou minisérii (pouze jako producent), jenže to bylo před rokem a od té doby jsme o projektu neslyšeli. Je proto klidně možné, že nakonec šel také k ledu.

Něco takového se nemůže stát nažhavenému Paulu W.S. Andersonovi. Jeho 3D adaptace Tří mušketýrů straší fanoušky předlohy a předchozího filmu už teď, po první ukázce, a režisér už se připravuje na další projekt. Hádáte správně: bude o Pompejích.

Pod produkčním dohledem stále posilujícího Summit Entertainment se vrhne na katastrofický velkofilm (že bude ve 3D, je snad jasné), ve kterém ale bude výbuch Vesuvu jen takovou třešničkou na dortu. Anderson si totiž chce odbýt také romantickou linii, která vypráví o otrokovi, jenž se zamiloval do dcery svého majitele. Když je v době výbuchu sopky v jiném městě, musí utéct, doběhnout do Pompejí, zachránit svou lásku a pokud to stihne, tak i svého kamaráda, který bude tou dobou bojovat v aréně - je totiž gladiátor.

Paul W.S. Anderson je taková hollywoodská stálice, která točí koukatelné béčkové filmy, ale něco pořádného od Horizontu událostí natočit nestihnul. Bylo by bláhové čekat, že se na tom v brzké době něco změní.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace