Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Klipové hody


ikona
Mr. Hlad
green lanternpirates of caribbeanpixarthor
Green Lantern, Thor, Pařba v Bangkoku, Piráti z Karibiku a Auta 2 o sobě dávají vědět 

Americký fotbal v Čechách nejspíš moc lidí nesleduje a ještě méně jich rozumí pravidlům. Superbowl, tedy den, kdy se dva nejlepší týmy utkají o titul mistra ligy, je však filmovými fandy sledován zatraceně ostře. Vždycky se totiž objeví hodně zajímavých upoutávek, které mají obyčejně kratší stopáž než klasický trailer, ale jsou o to údernější. Dnes Superbowl není, ale těch klipů se nám v poslední době urodilo tolik, že by si měl člověk začít dávat bacha, aby mu na hlavě nepřistál šišatý míč.

Comicsovka Green Lantern začala poněkud nenápaditě, druhý trailer však naznačil, že si na nás Martin Campbell přichystal něco hodně neobvyklého a hodně zajímavého. A klipy to potvrzují. Green Lantern stojí spoustu peněz a je to na něm vidět. Desítky mimozemšťanů, superhrdina, kterému se v rukách objeví to, na co pomyslí, spousta akce a navíc to celé vizuálně připomíná spíš Avatara než Marvelovky. Ty vypadají oproti tomuhle kousku jako celkem komorní dramata z nočního programu ČT2. Takže si vychutnejte TV Spoty.

 

S propagací to rozjíždí i Pixar a minutový spot na Auta 2 konečně naznačuje, proč že je tahle společnost považována za animákovou jedničku na trhu.

Se dvěma kousky se předvedli i čtvrtí Piráti z Karibiku, kteří potvrzují, že „hůůůů“ z trailerů na Počátek funguje vždycky.

 

Nalákat pár lidí na poslední chvíli do kina zkouší celkem efektně i Thor,

 

 

na klasiku sází Pařba v Bangkoku

 

Crazy, Stupid, Love potvrzuje, že by mohlo jít o zatraceně příjemnou podívanou.

Tak na co se těšíte vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace