Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Posily pro Hobita


ikona
Mr. Hlad
hobithugo weaving
Koho si Peter Jackson pozval na plac? 

Trvalo to, ale natáčí se. O tom, jaké problémy byly okolo filmové verze Hobita, by se dala napsat kniha. Dnes můžeme být rádi, že na Nový Zéland dorazili všichni důležití lidé a že jsou práce v plném proudu.

Přesto ale Peter Jackson ještě nemá vyhráno a pořád zbývá obsadit nějaké ty vedlejší role. Teď se mu to povedlo rovnou u tří. Nejzajímavějším ale zároveň i nejočekávanějším úlovkem je Hugo Weaving, jenž se vrátí v roli Elronda. Už v době, kdy se okolo Hobita motal Guillermo del Toro, se nechal Weaving slyšet, že s jeho účastí máme počítat. Rozhodně je fajn, že mu to vydrželo. No a co ti nováčci? Tam je to trochu složitější.

Jednoho z trpaslíků, kteří spolu s mladým Bilbem vyrazí za pokladem, si zahraje novozélandský herec Dean O`Gorman. V roli Filiho tak nahradí původně obsazeného Roba Kazinskyho, jenž musel plac z osobních důvodů opustit. O`Gormana u nás nejspíš nikdo nezná, ale zahrál si po boku mladého Ryana Goslinga v seriálu Mladý Hercules. Tahle informace vám asi moc nepomohla, co?

Posledním hereckým přírůstkem je Lee Pace, jenž má za sebou třeba Pád režiséra Tarsema Singha nebo hlavní roli v seriálu Řekni, kdo tě zabil. V Hobitovi se objeví jako král elfů Thranduil. Žádná velká jména to nejsou, ale Jackson si vždycky dal na obsazení svých filmů záležet, takže můžeme očekávat, že Pace i O`Gorman svou práci odvedou výtečně. Co se Weavinga týče, tak o tom snad nikdo nepochybuje.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace