Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Arnold jede do Mexika


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzenegger
Největší akční hvězda se nejspíš vrátí před kamery dříve, než si myslíte 

To, že se Arnold rozhodl vrátit k herectví, to víme. A víte to i vy, protože o každém jeho potenciálním projektu poctivě informujeme. A budeme tak dělat i dál, dokud vám všechny ty informace nepotečou ušima z hlavy.

Je to jen pár dní, co jsme psali, že by se bývalý kalifornský guvernér mohl vrátit v pátém Terminátorovi. Vedle toho ale už dříve jeho jméno padlo i v souvislosti s filmem With Wings as Eagle o veliteli nacistického zajateckého tábora, jenž odmítne popravit své vězně. Dále se pak motal kolem role architekta, který musí utéct z vězení, které sám navrhl, v The Tomb nebo stárnoucího šerifa, jenž musí zastavit drogový kartel v Last Stand. Zatím jsme ale dostali jen upoutávku na dětinského Guvernátora. Teď to ale vypadá, že si Arnold vybral další projekt a zdá se, že akční drama Cry Macho má ke spuštění kamer nejblíže.

Arnold by si tu měl zahrát bývalého dostihového trenéra, jenž musí pro svého šéfa udělat takovou neobvyklou práci. V Mexiku musí najít jeho bývalou manželku a jedenáctiletého syna, kterého má unést a přivést domů. Brzy ale zjistí, že situace je trochu komplikovanější a že o kluka vlastně nestojí ani jeden z rodičů. A únos jako takový také není žádná sranda. Natáčení by mohlo údajně začít už letos v létě a to pod vedením Brada Furmana, jehož Lincoln Lawyer sbírá samou chválu. Pro Schwarzeneggerovu účast mluví i fakt, že si s tímhle projektem pohrával už v době, kdy se teprve chystal na velkou politickou kariéru. Produkovat budou navíc lidé zodpovědní za Million Dollar Baby nebo District 9, takže by to mohla být dost zajímavá podívaná.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace