Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Monstra, detektivové a plné ruce práce


ikona
Mr. Hlad
paul greengrass
Režisér dvou filmů o Jasonu Bournovi si vybírá nový projekt 

Paul Greengrass byl se možná trochu unáhlil, když se vykašlal na čtvrtého Bourna. Jeho Zelená zóna byl komerční průšvih a teď to vypadá, že bude muset minimálně o rok odložit svůj film Memphis, jež měl být o atentátu na Martina Luthera Kinga.

Ale nebojte se, tenhle talentovaný filmař neodjede domů a nezačne se věnovat chovu poštolek. Na stole má hned dva hodně zajímavé projekty, do kterých by se mohl brzy pustit. Prvním je adaptace románu Johna D. MacDonalda Deep Blue Goodbye, jehož hrdinou je plážový povaleč Travis McGee, který pracuje tak trochu jako soukromé očko a dokáže pro vás najít cokoliv. Za 50% ceny oné věci. Okolo projektu se dlouho motal Leonardo DiCaprio, ten má teď ale plné ruce práce, takže bude potřeba najít novou hvězdu. Každopádně Travis McGee se objevuje hned v několika knihách, takže je možné, že by Greengrass mohl startovat celou sérii.

A nebo taky ne. Další projekt, pod který by se Greengrass mohl podepsat, sice působí neskutečně béčkově, na druhou stranu ale i hodně zajímavě. Here There Be Monsters by měl být příběh zkušeného námořního kapitána, který je vyslán se svou posádkou do oblasti, kde beze stopy zmizelo hned několik lodí. Na místě však hrdinové zjistí, že tentokrát je nečeká ani okoukaný Bermudský trojúhelník nebo novodobí piráti, ale skutečné mořské monstrum. Scénář píše tvůrce Tajemné řeky nebo Odplaty Brian Helgeland, takže i přes podezřelou zápletku by to mohla být zajímavá podívaná. U čeho byste Greengrasse viděli raději?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace