Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Toma Cruise čeká pokání


ikona
Mr. Hlad
tom cruise
... a role, která smrdí nějakou tou oscarovou nominací 

Na Toma Cruise si musíme dávat pořád pozor. Ve čtvrté Mission: Impossible sice bude předávat agentské žezlo Jeremymu Rennerovi, ale pořád se motá okolo velké spousty zajímavých projektů. Je to jen pár dní, co jsme psali o tom, že by se mohl objevit v stomilionové sci-fi Horizons, kterou by měl režírovat tvůrce Tron: Legacy Joseph Kosinski. Krom toho bude hrát hlavní roli ve hvězdně obsazeném muzikálu The Rock of Ages, kde mu budou dělat parťáky třeba i Russell Brand, Catherine Zeta-Jones nebo Paul Giamatti. Cruisovi je ale nejspíš jasné, že vedle velkých a čistě komerčních filmů by to chtělo čas od času natočit i něco, z čeho by teoreticky mohla koukat nějaká ta oscarová nominace.

A teď si jeden takový našel. Zatím sice nemá jméno, ale nejspíš půjde o zajímavou věc, protože o práva na scénář se poprali zástupci hned pěti studií. Příběh z pera Dana Fogelmana, jenž má za sebou třeba Auta, Na vlásku nebo chystané Crazy, Stupid, Love, bude vyprávět o chlapíkovi z malého města, jemuž se vždycky v životě dařilo to, co chtěl. A tak se vrhl na politiku. Tady mu však štěstí došlo a po jedné velmi nepříjemné aférce se rozhodne na čas vrátit domů, kde by si mohl vyřešit vlastní minulost a vyříkat si vše podstatné s lidmi, kteří do ní patří. Takhle napsané to nevypadá nijak zvlášť zajímavě, na druhou stranu z podobné zápletky se dá bez problémů vykřesat oscarový materiál, tak doufejme, že Cruise nešlápnul vedle.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace