Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cruise a další velkolepé sci-fi?


ikona
Mr. Hlad
tom cruisetron
Spojí síly Tom Cruise a režisér Tron: Legacy?  

Vždycky, když se Tom Cruise motá okolo žánru science fiction, ději se zajímavé věci. Minority Report i Válka světů jsou hodně povedené filmy a teď to vypadá, že by se k nim mohl připojit další.

Cruise totiž podle všeho jedná o tom, že by si zahrál ve sci-fi spektáklu s názvem Horizons. Pokud vám název nic neříká, tak jde o projekt, který se ještě nedávno jmenoval Oblivion. Chystá se ho režírovat tvůrce nedávného Tron: Legacy Joseph Kosinski, který ale zároveň vypouští do světa informace o druhém a rovnou i třetím tronovském pokračování. Uvidíme, co dostane přednost, pokud však Universal ukecá Cruise, je jasné, co bude prioritou. Své nejhvězdnější časy má sice už za sebou, pořád se s ním ale musí počítat.

Děj Horizons by se měl odehrávat v budoucnosti, kdy lidstvo už nemůže obývat zničenou Zemi a přesídlilo do měst v mracích. Hlavní hrdina má ale smůlu, protože on musí na neobyvatelné planetě tvrdnout a opravovat drony používané na lov agresivních mimozemských organismů. Jednoho dne však do jeho života vstoupí podivná žena, která na Zemi havarovala, a vzájemné setkání zásadně poznamená životy obou hrdinů. Včetně jejich úhlu pohledu na svět a na lidstvo. Scénář momentálně píše tvůrce Skryté identity William Monahan a Joseph Kosinski by měl na Horizons dostat rovných sto milionů. Musel ale slíbit, že jeho verze nebude eRko. No uvidíme, jak se předvede po Tronovi. Hollywood dává druhé stomilionové šance jen velmi zřídka.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace