Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Náhrada za Pottera se blíží


ikona
Mr. Hlad
harry potter
Co bude, až Potter nebude?  

Harry Potter je fenomén, o kterém slyšeli snad i pastevci v těch největších mongolských stepích. Je všude. Filmy vydělávají stovky milionů dolarů a o tom, kolik se prodá hraček, se raději nikdo nezmiňuje, protože pak by ministři financí menších států mohli začít závidět. Všechno ale jednou končí a i když je závěrečná část téhle série Harry Potter a Relikvie smrti rozdělena na dva filmy, za rok touhle dobou budeme další trailery vyhlížet marně. Pár pokusů svézt se na popularitě téhle dětské fantasy tu bylo, bohužel málokterý konkurenční projekt uspěl a především málokterý byl tak dobrý, aby si zasloužil druhý díl.

David Heyman, jenž produkuje (respektive produkoval) všech osm filmů o Harry Potterovi, moc dobře ví, že jeho série za chvilku končí. Když si ale člověk zvykne na pravidelný příjem v řádu milionů dolarů, už se mu moc nechce vracet se zpátky tam, kde začínal. Heyman si proto vybral novou sérii, kterou by rád přivedl na plátna kin. Jde o pětidílnou fantasy s názvem The Adventures of Oscar Pill. Hlavní hrdina není žádný kouzelník, ale místo toho ovládá schopnost cestovat v lidském těle. Samozřejmě zjistí, že není jediný a musí se přidat k řádu hodňáků Médicus, kteří bojují proti padouchům, co si říkají Pathologus. Oscar musí projít pět těl-světů, aby pomohl zneškodnit zlo a zjistil, kdo je zodpovědný za smrt jeho otce. Nezní to moc originálně, ale producent zodpovědný za Harryho Pottera nejspíš ví, co jeho publikum chce.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace