Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Western pro 21. století?


ikona
Mr. Hlad
300
Dočkáme se opravdu renesance téměř mrtvého žánru?  

Western Joela a Ethana Coenových Opravdová kuráž na Oscarech sice celkem razantně utřel, vydělal však dost peněz na to, aby se o tenhle ještě nedávno téměř mrtvý žánr začal Hollywood opět zajímat.

Pokud však čekáte další várku atmosférických a komorních příběhů s důrazem na špinavou realitu, nejspíš budete zklamáni. V létě uvidíme comicsovku Kovbojové a vetřelci, od níž nikdo nic realistického nečeká, a zdá se, že bychom se v budoucnu mohli dočkat další westernové divočiny. Na plátna kin by se totiž měli vrátit legendy divokého západu Wyatt Earp a jeho bratři a samozřejmě i jejich kolega Doc Holiday. T. S. Nowlin totiž momentálně píše scénář k filmu Wild Guns a pokud jste si pořád ještě v koutku duše mysleli, že půjde o klasický western, můžete přestat. Produkovat totiž bude Gary Nunnari, jenž je zodpovědný za Třístovku.

Wild Guns je western popisovaný jako kombinace Ritchieho Sherlocka Holmese a devadesátkové akční kovbojky Tombstone, v níž západ od špíny čistili Kurt Russell a Val Kilmer. Děj by se měl točit okolo party hrdinů a ochránců práva, kteří musí zachránit dceru indiána Sedícího Býka. Tu totiž unesl jakýsi pološílený šaman, takže krom přestřelek nás prý čekají i nějaká ta kouzla. Zní to docela šíleně, ale šlapat by to mohlo. O režii má navíc údajně zájem McG, který akci zvládá, tak uvidíme. Druhý Jonah Hex z toho snad nebude.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace