Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druzí Expendables potvrzeni


ikona
KarelR
arnold schwarzeneggerbruce willissylvester stallonethe expendables
Kdy uvidíme další sraz akčních ikon? 

Jé, aprílová novinka s Expendables. Pár let byly vtipné, ale vážně je to letos to nejlepší, s čím se umí MZ vytasit? Copak se asi dozvíme tentokrát. Že si záporáka ve dvojce zahraje Justin Bieber? Že se režie ujmou sourozenci Wachowští a všichni herci se digitálně omladí? Anebo že se dočkáme camea Supermana, který se ukáže být Slyovým nevlastním bratrem? Kdepak, vážení, tohle žádný humor není.

Jestli si z nás nedělají legraci samotní pánové od Lionsgate, tak se včera večer objevilo oficiální potvrzení, že druzí Expendables dorazí do kin 17. srpna 2012. Je to docela logické datum, protože jednička si premiéru odbyla o dva roky a čtyři dny dříve, a zároveň nechává studiu dost času na to, aby mohlo z Davida Agosta a Kena Kaufmana (druhý z nich má na svědomí Vesmírné kovboje s Eastwoodem) vyždímat pořádný scénář.

První díl sice napsal Stallone (společně s Davem Callahamem), duchovní lídr celého akčního srazu ale bude mít napodruhé o něco pasivnější roli. Pořád to samozřejmě bude on, kdo snad ukecá Bruce Willise do role superzáporáka a zajistí nějakou účast Arnolda Schwarzeneggera. Jenže jinak se chce Sly víceméně jen vézt a režii dvojky přenechá někomu jinému. Netřeba znovu spekulovat o jméně, které se asi stejně brzy dozvíme. Ani opětovně probírat možnou účast kvanta namakaných borců, jejichž jména pravidelně létají internetem sem a tam. Dnes by mě místo toho zajímalo, koho a hlavně co v pokračování Expendables vážně nechcete vidět.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace