Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batman začíná. Zase


ikona
Mr. Hlad
batmanchristopher nolan
Batman se dočká restartu. Nekecáme.  

Reboot. To je v Hollywoodu nové oblíbené slovo. Když něco nefunguje, stačí počkat tři čtyři roky, sehnat nového herce a zkusit to rozjet od začátku. Restartovaný byl Hulk, čeká to Fantastickou čtyřku, Supermana, tak nějak to vypadá i na druhého Ghost Ridera a pár dalších kousků by se určitě taky našlo.

Člověk by ale nejspíš nečekal, že uslyší tohle slovo v souvislosti s Batmanem. Temný rytíř vydělal miliardu, The Dark Knight Rises je jedním z nejočekávanějších filmů příštího roku a sérii milují jak kritici, tak diváci. Přemýšlet nad tím, proč by chtěl někdo tohle všechno hodit za hlavu a začít znovu, je jako uvažovat o tom, proč někdo volí komunisty. Šéf Warner Bros. Jeff Rubinov teď ale prozradil, že po třetím Batmanovi se restartu přeci jenom dočkáme. Proč to tak bude? Těžko říct, ale je možné, že Warneři budou potřebovat trochu jiného Batmana, který by jim seděl do projektu Justice League.

Na to, abyste začali být naštvaní a plánovali osobní návštěvu Rubinova, je ale ještě brzy. Zas tak velký průšvihy by to být neměl, Christopher Nolan totiž u Batmana zůstane i nadále. Jako producent bude nejspíš budoucím režisérům do všeho kecat a studio s tím nebude mít pravděpodobně vůbec žádný problém. Miliarda je miliarda. I tak je to ale hodně překvapivá informace, na druhou stranu Nolan už několikrát ukázal, že si v Hollywoodu umí poradit a dokáže protlačit do kin i zdánlivé šílenosti (třeba film, ve kterém se ohýbají města), takže nejspíš i teď moc dobře ví, co dělá. Reboot Batmana je tedy určitě neočekávaný krok, ale až v budoucnu uvidíme, jestli se vyplatil, nebo se mělo zůstat u zavedené série.

A mimochodem nabízí se otázka – stane se na konci The Dark Knight Rises s Brucem Waynem něco moc ošklivého, když už pro "něj" Nolan a Warneři neplánují žádné pokračování?

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (57)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace