Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

X-Meni a Deadpool o krok blíž


ikona
Mr. Hlad
ryan reynoldsx-men
Kdy uvidíme mutantské borce v kinech?  

Letošní léto bude přát comicsům, o tom není sporu. Některé budou spoléhat na sílu vydavatelství Marvel, další to zkouší s trochu jiným přístupem a zajímavým režisérem a jiné hodlají ždímat peníze z diváků díky návaznosti na zavedené série.

Ano, řeč je o X-Men: První třída. Na výlet do šedesátých let, kdy byli Profesor X a Magneto ještě kamarádi a bojovali za dobro mutantů, se těšíme. Trailery lákají, obsazení je parádní a Matthew Vaughn za kamerou je příslibem hodně zábavné podívané. Ovšem X-Meni plánují dopředu, respektive producentka Lauren Shuler Donner. Ta se totiž nechala slyšet, že byla na návštěvě u Foxů s nástřelem scénáře pro regulérní X-Men 4. A vlastně rovnou i X-Men 5. O čem by filmy měly být, to samozřejmě neprozradila, stejně jako datum natáčení, každopádně u Foxů byli nadšeni, takže pokud První třída uspěje v kinech, je možné, že dalších regulérních X-Menů se dočkáme už hodně brzy.

Lauren Shuler Donner však měla při návštěvě studií víc práce než jen propagovat mutantskou sérii. Řeč došla i na Deadpoola. Ryan Reynolds před pár týdny potvrdil svůj zájem o roli ukecaného zabijáka a pokud nebude mít plný rozvrh, rád se do natáčení pustí. Právě tohle nejspíš Donner a spol. potřebovali slyšet, aby začali zase makat. Producentka slibuje, že film bude šílený, brutální a komedie. A rozhodně s eRkovou přístupností. Prostě jako comics, takže čekejme usekané končetiny a spoustu hlášek. Deadpool byl měl být navíc ignorovat x-menovský a tudíž i wolverineovský vesmír, takže budoucí režisér se bude moci urvat ze řetězu, jak se mu bude chtít. Nebo jak moc mu to producenti dovolí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace