Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Disney se vrací ke kořenům


ikona
KarelR
disney
Celovečerák s Mickey Mousem? To se ještě uvidí... 

Jeden z nejočekávanějších filmů letošního roku má na svědomí nejpohádkovější studio na světě. A ne, nejsou to Piráti z Karibiku 4. Kdo se netěší na Medvídka Pú v naprosto epickém 2D, měl by se nad sebou vážně zamyslet. A znovu se podívat na teaser, jehož staromilsky disneyovský nádech už dnes člověk nikde jinde nenajde.

Dobře to vědí i zaměstnanci strýčka Walta, kteří už teď plánují, jak v tomhle trendu pokračovat. Burny Mattinson, jeden z tvůrců nového medvědího filmu, totiž prozradil, že dává dohromady celovečerák s Mickey Mousem. Neřekl sice, o čem by měl být, ale objevili by se v něm i Goofy s Donaldem, takže bychom se pěkně vrátili do dob, kdy nebyla nejpropagovanější disneyovskou celebritou Hannah Montana. Projekt je ale ještě v plenkách, protože ho neviděl nikdo z vedení, které by ho koneckonců ani nemuselo schválit. Mickey je totiž pro hračkářský koncern příliš důležitou postavou na to, aby se objevil ve špatném filmu. Proto se doteď potloukal jen po videotrhu a vlastního velkého příběhu se nedočkal.

Uvidíme, jak se s tímhle nápadem u Disneyho poperou, o maličko větší šanci na zelenou má teď ale jiný projekt. Zatímco u Sony plánují prequel Petra Pana s Channingem Tatumem (Petr a kapitán Hook by v něm měli být bratři... uh), u Disneyho mají o něco lákavější plány. Chtějí adaptovat též prequelovou knihu Peter and the Starcatchers, ve které Petr Pan a Molly pobíhájí po staré Anglii a perou se s piráty o veliké poklady. Kniha už má pár pokračování, takže by se mohla rozjet nová série, těžko se jí ale dočkáme dřív, než se přestane houfně chodit na další a další pokračování Pirátů z Karibiku. Už aby to bylo...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace