Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 11/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Koho bude lovit Vin Diesel? Kdo bude zabíjet obry? A proč má Shia LaBeouf rohy?  

Jennifer Lawrence se objeví v hlavní roli adaptace knižní série Hladové hry. D. J. Caruso by rád viděl v comicsovce Preacher někoho z trojice Chris Pine, Shia LaBeouf a Alex Pettyfer. Jude Law a Aaron Johnson si pravděpodobně zahrají v nové verzi Anny Kareniny. Samuel L. Jackson si thrilleru Samaritan zahraje bývalého vězně, jenž se nedobrovolně opět připlete k nezákonnostem. Isla Fisher se pod vedením Betty Thomas objeví v "ženské Pařbě ve Vegas" Desperados, v níž bude hledat svého milence, jenž v Mexiku upadl do komatu. Billy Bob Thornton jedná o tom, že by si zopakoval hlavní roli ožralého ducha vánoc v Santa je úchyl 2.

Taylor Kitch, Olivia Wilde, Benicio Del Toro a Salma Hayek si zahrají v novince Olivera Stona Savages, v níž se lokální pěstitelé marihuany budou muset porvat s mexickými drogovými kartely. Julianne Moore se přidává k Jeffu Bridgesovi ve fantasy Seventh Son, v níž bude hlavní hrdina studovat exorcismus. Ian McShane doplní obsazení dobrodružné fantasy Jack the Giant Killer. Alan Rickman se připojí ke Colinu Firthovi a Cameron Diaz v dramatu Gambit. Shia LaBeouf bude řešit vraždu své přítelkyně s pomocí pekelných sil a čertovských rohů na čele v thrilleru Horns. Andy Samberg a Rashida Jones se budou pokoušet zůstat přáteli i po rozvodu v komedii Celeste and Jesse Forever.

David O. Russell by mohl natočit biografii béčkového režiséra Russe Meyera. Breck Eisner (Podivní) chystá thriller The Last Witch Hunter, v němž bude muset poslední lovec čarodějnic zachraňovat svět. V hlavní roli by se mohl objevit Vin Diesel. Neil LaBute chystá adaptaci detektivky Agathy Christie Crooked House. Jon Turteltaub (Lovci pokladů) bude natáčet romantickou komedii Unreasonable Doubt. Herní série Assassin`s Creed a Ghost Recon by se v budoucnu mohly dočkat filmových verzí. Doug Liman bude točit zatím nepojmenovanou biografii britského vojáka přezdívaného Two-Gun, jenž ve dvacátých letech utekl do Číny, podváděl, koho potkal a nakonec se stal významným bodyguardem, jenž promluvil i do dějin. A do Číny se chystá i Ivan Reitman, jenž plánuje v Big in China zadaptovat memoáry Alana Paula, jenž se musel s rodinou ze dne na den odstěhovat do nejlidnatější země světa.

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace