Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tak co bude s Akirou?


ikona
Mr. Hlad
akira
Kdo se objeví v remaku kultovní anime?  

Globalizace je všude. Hambáče koupíte uprostřed Sibiře, MTV si naladíte i někde v Uzbekistánu a Lady Gaga je nenáviděná všemi lidmi s hudebním vkusem napříč kontinenty. A Hollywood to ví.

A pravidelně z toho těží. Jeho kamarádšofty s Asií se však většinou moc nepovedou. Speed Racer byl sice super, avšak diváci ho neocenili tak, jak si zasloužil, Dragonball: Evoluce po zásluze propadlo a Ninja Assassin také úspěšný nebyl. Přesto se Hollywood nevzdává a čas od času naznačí, že by rád předělal nějakou tu kultovní japonskou záležitost. O sci-fi Cowboy Bebop se už nějakou dobu mlčí, ale Akira o sobě dává vědět celkem pravidelně. Teď se navíc objevil seznam herců, kteří by se pod režijním vedením bratří Hughesů (Kniha přežití, Z pekla) mohli ve filmu objevit.

Warneři se netají tím, že chtějí hvězdu první velikosti a žádného neznámého nováčka, a tak by do role Tetsua rádi nacpali někoho z trojice Robert Pattinson, James McAvoy a Andrew Garfield. Kanedu by si mohl zahrát údajně třeba Michael Fassbender, Justin Timberlake, Chris Pine, Garrett Hedlund nebo Joaquin Phoenix. Jsou to rozhodně zajímavá jména, Warneři by ale rádi spustili kamery už letos v srpnu, a tak možná nebude sranda shánět takhle narychlo herce a třeba se nakonec budou muset spokojit s někým úplně jiným. Scénář Steva Klovese, jenž je zodpovědný třeba za valnou většinu potterovek, je údajně parádní, tak doufejme, že se dočkáme solidního filmu. I když fandové originálu budou naštvaní tak jako tak, o tom žádná.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace