Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další Expendables bez Slye?


ikona
Mr. Hlad
sylvester stallonethe expendables
Jak moc se Stallone bude podílet na pokračování akčního hitu?  

Nejspíš každý, kdo občas zavítá na MovieZone, dobře ví, že loňská pocta akčním osmdesátým létům Expendables má v našich srdcích speciální místo. Sylvester Stallone jednoduše natočil přesně ten typ filmu, který nám chyběl.

A podle tržeb to vypadá, že nejen nám. O Expendables 2 se mluví prakticky od premiéry jedničky, oficiálně se toho ale ven zatím moc nedostalo. Spekuluje se o tom, že Bruce Willis si zahraje padoucha, že by se Arnold mohl uvolit k větší roli, když má teď od politikaření pokoj a že se Jean-Claude Van Damme sice pořád chová jako idiot, ale Sly by ho ve dvojce stejně chtěl. Na svět se dostaly i zmínky o tom, že by se ve filmu mohl objevit Dwayne Johnson nebo že se vrátí Steve Austin v roli dvojčete jednoho z padouchů z jedničky. Dnes se ale už jen těžko dá rozlišit, co je pravda, co spekulace a co fanouškovský vlhký sen.

Nejnovější informace ale naznačuje zásadní změny mimo herecký ansámbl. Stallone podle všeho totiž dvojku Expendables režírovat neplánuje. Oficiálně se k téhle informaci zatím nikdo nevyjádřil, ale na druhou stranu je to logická volba. Sly byl vždycky v první řadě herec a kdyby se mu podařilo přitáhnout zpátky do velkého Hollywoodu krom odepsaných akčních hvězd i odkecané režiséry, byl by to frajer. Jisté je naopak to, že scénář píší David Agosto a Ken Kaufman, kteří mají zkušenosti s důchodci z Eastwoodových Vesmírných kovbojů. Jestli ho bude zpracovávat John McTiernan, Renny Harlin nebo nějaký debutant, to zatím nevíme. Koho byste v kolonce „režie“ rádi viděli vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace