Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Návrat do světa snů?


ikona
Mr. Hlad
christopher nolaninception
Jak to bude s dvojkou Počátku?  

Christopher Nolan si v Hollywoodu může dělat naprosto všechno, co se mu zlíbí. Původně chtěl mezi druhým a třetím Batmanem natočit malý film za pár milionů dolarů. Nakonec z toho byl Počátek, který při rozpočtu sto šedesát mega vydělal celosvětově víc než osm set milionů. A to znamená, že Nolan si teď může tuplem vybírat, co bude točit a kolik za to utratí a nikdo mu do toho nebude kecat. Momentálně má sice plné ruce práce batmanovského The Dark Knight Rises, ale kdyby náhodou nevěděl, co natáčet po tom, bylo by tu jedno řešení.

Zdá se totiž, že teoretický vznik dvojky Počátku dělí od oficiálního oznámení jen razítko. Warneři se už nechali slyšet, že by se nebránili tomu, kdyby vzniklo pokračování (při těch číslech to není žádné překvapení), ale zajímavé novinky teď vypadly z Toma Hardyho, jenž se chystá na roli Batmanova protivníka Banea. Prý má podepsanou smlouvu na případný sequel Počátku a dá se očekávat, že podobně na tom budou i ostatní herci. Hardy jedním dechem dodal, že o případné dvojce nic neví a sám Nolan také nikdy neřekl, že se do druhého dílu někdy pustí, pokud by se však nudil a zavolal Warnerům, že má chuť natáčet, je smluvně nejspíš všechno připraveno. A co na to říkáte vy? Rádi byste se vrátili mezi zamotané sny, nebo se má Nolan poohlédnout zase po něčem novém a tuhle látku nechat ležet, případně předat jinému režisérovi?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace