Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Od westernu mezi teen hvězdy?


ikona
Mr. Hlad
hailee steinfeld
Vznikne konečně inteligentní thriller pro teenagery?  

Hailee Steinfeld sice v Opravdové kuráži debutovala, zvládla však bez problémů udržet krok s Jeffem Bridgesem a Mattem Damonem. A čtrnáctiletých holek, které umí hrát, v Hollywoodu není nikdy dost.

Díky nominaci na Oscara má tahle mladá herečka svůj talent oficiálně posvěcený a může čekat, až začne dostávat nabídky na další filmy. Tou první, kterou přijala, bude nejspíš adaptace románu Forgotten. Zahraje si tu teenagerku London Lane, které se každý den přesně ve 4:33 ráno stane tak trochu podivná věc. Její mozek najednou přestane pracovat tak, jak má, a když se pak probudí, nepamatuje si moc věcí z minulosti, ale naopak z budoucnosti. Díky rodině a přátelům se pokouší žít normální život, do něhož ale zasáhne nový kámoš. Potíž je ale v tom, že ve vizích budoucnosti není, což se London ani trochu nelíbí.

Zní to trochu jako Memento pro teenagery, což by nemuselo být hned úplně špatné. Jestliže bude hlavní hrdinka s pomocí přátel pátrat po tom, co se jí děje v hlavě a nebude se hodinu objímat s novým kámošem, mohla by to být celkem zajímavá podívaná. S trochou štěstí by navíc mohla obnovit důvěru v teenagerská dramata, která je po Stmívání povážlivě narušená. Samozřejmě to může skončit jako další uchcaná romance pro děcka, byla by to ale velká škoda, kdyby se Hailee Steinfeld rozhodla využít svou čerstvou popularitu a nominaci na plešouna zrovna takhle.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace