Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Po X-Menech k superdůchodcům?


ikona
KarelR
clint eastwoodjack nicholsonmatthew vaughn
Co chystá Matthew Vaughn? 

Matthew Vaughn je na koni. Natočil nejlepší loňský film podle redakce MovieZone (to ho musí obzvlášť těšit!) a teď si užívá postprodukci na asi nejlépe vypadající comicsárně letošního léta. Do čeho se ale pustí po Kick-Ass a X-Men: First Class? Je docela pravděpodobné, že ho budou Foxové přemlouvat k tomu, aby pokračoval v nové mutantí trilogii. Kdyby se ale něco pokazilo a Charles s Erikem si další dobrodružství nevysloužili, má Vaughn záložní plán.

Ten je opět superhrdinský a má comicsovou předlohu, rozhodně ale nebude otravně stejný jako všechny blockbustery kolem nás. Vaughn totiž tvrdí, že může snadno sehnat finance na adaptaci zatím nevydaného comicsu The Golden Age od Jonathana Rosse a Tommyho Lee Edwarda. "Zlatý věk" se říkalo 30. a 40. létům 20.století (žádná královna Alžběta...), což byla doba, kdy se v Americe poprvé pořádně uchytili maskovaní superhrdinové jako Superman a Batman. Hlavní hrdinové comicsu (a filmu) pak budou patřit mezi podobné fiktivní heroje, kteří v té době "opravdu" potírali zločin. Jenže se na ně podíváme až ve chvíli, kdy jsou z nich dědečkové, kteří na stará kolena zjistí, že jejich maskované potomstvo světu moc nepomáhá. Spojí proto síly s vnoučaty a pokusí se situaci napravit.

Vaughn nutně netrvá na tom, že bude projekt režírovat. Určitě ho ale hodlá zaštítit producentsky, s čímž má mnoho zkušeností z gangsterek Guye Ritchieho. Zatím také není jasné, v jakém duchu by se měl celý film přesně nést. První fotka z comicsu (dole) ale maličko nahrává feelingu X-Menů, což by určitě byl vítaný směr. Nejzajímavější informací každopádně je, že má Vaughn, který tenhle projekt promptně hází po bok Expendables a RED, seznam vytoužených herců pro hlavní role. A nehodlá obvolat nikoho menšího, než Clinta Eastwooda, Jacka Nicholsona a Warrena Beatyho, kteří by podle něj měli přestat plýtvat svým talentem ve vedlejších rolích. Tyhle telefonáty zní jako náběhy na krutá fiaska... Snít ale Vaughn může, no ne?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace