Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 6/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Něco o naštvaných upírech a adaptacích sci-fi klasik i prokletých comicsů... 

Ve trojce Mužů v černém si zahraje i Alice Eve. Freida Pinto z Milionáře z chatrče dostala roli v novince Michaela Winterbottoma Trishna. Obsazení filmové verze 21 Jump Street by se mohlo rozrůst o Ice Cuba. Ray Liotta se přidá k Brad Pitt|Bradu Pittovi] v gangsterské detektivce Cogan`s Trade. Helena Bonham Carter a Michelle Pfeiffer by se mohly objevit v novince Tima Burtona Dark Shadows. Wentworth Miller ze seriálového Útěku z vězení chystá nezávislou komedii Analog, v níž by si měl zahrát introvertního génia, jenž hledá lásku s pomocí nejmodernějších technologií. Gerard Butler potvrdil, že poskytne svůj hlas i dvojce Jak vycvičit draka a zahraje si trenéra surfařů v biografickém dramatu Mavericks. Christopher Walken, Shirley MacLaine a Ashley Greene se objeví ve "mystickém dramatu" The Boom Boom Room. O čem bude, to netušíme. Paul Walker si zahraje ve filmu Shop Chronicles, jenž je popisován jako vidlácké Pulp Fiction. Jeremy Irons a Kim Catrall se chystají na natáčené nezávislého thrilleru Treehouse, jenž se má odehrávat v Německu před první světovou válkou a bude o starostech jednoho neúspěšného studenta. Michelle Monaghan a Judi Dench rozšíří obsazení romance Better Living Through Chemistry. Colin Firth a Nicole Kidman by mohli dostat hlavní role v novince režiséra Oldboye Park Chan-wooka Stoker.

Michel Gondry by údajně mohl zadaptovat knihu P. K. Dicka UBIK. Mezi nejnovějším kandidáty na režii nové verze Vrány jsou Juan Carlos Fresnadillo (28 týdnů poté) a Javier Gutierrez. Peter Greenway plánuje romantickou komedii 4 Storms and 2 Kids. Richard Kelly bude natáčet thriller Corpus Christi, jehož hlavním hrdinou bude voják navrátivší se z Iráku, jenž se až příliš spřátelí se svým hodně ambiciózním šéfem. Režisérem dlouho chystané comicsové adaptace Preacher by nově mohl být D. J. Caruso, jehož Jsem číslo čtyři uvidíme brzy i u nás. Joe Dante natočí hororovou komedii Monster Love, v níž vypukne mezidruhová válka kvůli tomu, že se spolu spustí upír a vlkodlak (každý jiného pohlaví pochopitelně, jen nevíme, kdo bude kdo). Phillip Noyce, jenž se vrátil do první ligy díky nedávnému filmu Salt, by mohl točit akčňák Hunter Killer, v němž jednotka amerických námořních sil bude muset zachránit ruského prezidenta, jehož chce zlikvidovat jeho ambiciózní admirál snažící se vyvolat převrat. David Slade, tvůrce posledního Stmívání a především hororu 30 dní noci, bude točit další horůrek. The Last Voyage of Demeter nám ukáže, co se dělo na lodi, která převážela rakev hraběte Drákuly do Londýna.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace