Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ritchie zaskočí za Snydera?


ikona
KarelR
300guy ritchiexerxeszack snyder
Prequel Třístovky čeká na nového režiséra. 

UPDATE: Podle mluvčího Warnerů je nabídka režie Ritchiemu jedna velká kachna. Film je stále ve vývoji a čeká na zelenou. Může ji klidně dostat až ve chvíli, kdy na něj bude mít Snyder čas.

Zack Snyder potřebuje kvalitní hit. A to rychle. Kariéra vizuálního perfekcionisty šla po hypervýdělečné antické řežbě 300 strmě vzhůru, od té doby se mu ale moc nedaří. Watchmeni sice nadchli relativně početnou skupinu lidí, stotřicetimilionový rozpočet však v kinech zpátky nenastřádali. Podobně špatně dopadla i Legenda o sovích strážcích a o snovém akčním retru Sucker Punch se proslýchá, že na testovacích projekcích nikoho nepotěšilo. Snyder má teď před sebou Supermana, na toho ale dostal sakra málo času. A podle nejnovějších zpráv se stále pere s poslední třetinou scénáře, která zatím velké nadšení nebudí. Jeho vykoupením měl být v každém případě Xerxes. O toho ale nyní přichází.

Dlouho bylo docela jasné, že bude Snyder někdy v budoucnu režírovat epický prequel Bitvy u Thermopyl. Ten se má odehrávat na ploše deseti let a prý nabídne obří válečné vřavy, námořní bitvy, naštvané bohy a spoustu dalších vychytávek, které Frank Miller natřískal do zbrusu nového comicsu. Se Supermanem ve hře a s ohledem na fakt, že nadšení ze Snydera pomalu dohořívá, se však Warneři rozhodli k razantnímu kroku. Nehodlají už dál čekat, jestli Zack něčím zaboduje, a hledají pro Xerxa nový dohled.

Jaký? Zní to trochu líně, ale nabídku na režii právě dostal Guy Ritchie. Ten pro Warnery velmi úspěšně oživil Sherlocka Holmese a právě natáčí jeho pokračování, oficiálně pojmenované Sherlock Holmes: A Game of Shadows. Po něm má ale v diáři volno, takže by teoreticky mohl dát Downeymu čas, aby si odskočil k Avengers a třetímu Iron Manovi, než se společně pustí do už nyní nevyhnutelné trojky Sherlocka. Je samozřejmě otázkou, jestli má Ritchie vůbec o takový projekt zájem. Každopádně je docela těžké si Xerxa představit bez Snydera. Náhradník by asi musel dost otrocky kopírovat jeho vizuální styl, protože se od začátku mluví o tom, že film musí vypadat stejně jako jeho předchůdce. Nebo si myslíte si, že jsou Warneři připraveni tuhle vizi opustit? A co byste říkali na to, kdyby Ritchie nabídku přijal?

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (30)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace