Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 5/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Kdo by si mohl zahrát Rudou Sonju? Bude se natáčet nový Loganův útěk? A bude [[Christian Bale]] zase kvůli roli hubnout?  

Scott Speedman z Underworldů si zahraje v nezávislé komedii o gentlemanském bankovém lupiči Edwin Boyd. Anthony Mackie a Dominic Cooper se objeví v Abraham Lincoln: Vampire Hunter. Amber Heard by se mohla stát novou Rudou Sonjou a šéfovat by jí měl Simon West. Logan Lerman a Emma Watson si zahrají v dramatu o dospívání The Perks of Being Wallflower. Bradley Cooper v dramatu Words zjistí, že není dobré vydávat cizí knihy za svoje, může tím totiž hodně naštvat původního autora, kterým by mohl být Jeremy Irons. Nový Spider-Man Andrew Garfield dostal hlavní roli v dramatu Back Roads, kde se bude muset postarat o své tři mladší sestry, když jejich matka zamíří do vězení. V dalších rolích se objeví Jennifer Garner nebo Marcia Gay Harden. Christian Bale znovu spojí síly s Bradem Andersonem, s nímž pracoval na Mechanikovi, a natočí drama Concrete Island. V dramatu The Wettest Country se vedle Shii LaBeoufa objeví Gary Oldman, Guy Pearce nebo Mia Wasikowska.

Rose McGowan dostala hlavní roli v novince režiséra Jeepers Creepers Victora Salvy Rosewood Lane. Zase půjde o horor. Brendan Gleeson a Robert Patrick se objeví vedle Denzela Washingtona a Ryana Reynoldse v thrilleru Safe House. Darryl Hannah, Tom Sizemore a Thora Birch budou hlavní hvězdy adaptace románu Chucka Palahniuka Snuff. Obsazení Wrath of the Titans se rozšíří o Rosamund Pike, která si pravděpodobně zahraje Andromedu. Vedle Brada Pitta se v gangsterské kriminálce Cogan`s Trade objeví Richard Jenkins. Diane Keaton a Ed Harris dostali role v dramatu The Look of Love, v němž vdova začne mít pocit, že na ulici stále potkává svého manžela. Julia Roberts potvrdila, že bude hrát zlou královnu ve Sněhurce Tarsema Singha. Halle Berry bude mít nejspíš hlavní roli v novince Paula Verhoevena The Students, v níž se bude řešit až příliš blízký vztah učitelky a jejího studenta. Anton Yelchin se objeví v novince Stephena Sommerse Odd Thomas, kde zjistí, že má schopnost vidět mrtvé.

Začátkem března by mělo začít natáčení filmu Frankenstein`s Army, v němž se náckové rozhodnou využít deník legendárního doktora k výrobě armády nemrtvých. Režisér Bronsona Nicolas Winding Refn bude točit novou verzi Loganova útěku, v hlavní roli se nejspíš objeví Ryan Gosling. Rob Reiner bude točit film The Third Act, o jehož ději nic nevíme, ale v hlavních rolích máme čekat Morgana Freemana a Annette Benning. D. J. Caruso by začít pracovat na Beat the Reaper, což je příběh doktora, kterého dohnala jeho mafiánská minulost. V hlavní roli možná uvidíme Leonarda DiCapria. Mike Newell by rád dal světu novou verzi Dickensových Nadějných vyhlídek. Lasse Halstrom zadaptuje detektivku The Hypnotist, v níž policie využije služeb psycholožky a hypnotizérky, aby odhalila pachatele trojnásobné vraždy. Režisér hororu Orphan Jaume Collet-Serra uspořádá hon na Drákulu ve filmu Harker. Nejnovějším kandidátem na režii Pride & Prejudice & Zombies je Craig Gillespie, jenž se nám letos předvede s remakem Hrůzné noci. Danny Boyle možná bude točit thriller Sharp Teeth, příběh má vyprávět o válce gangů, kde jsou gangsteři v podstatě vlkodlaci. Ben Affleck zase projevil zájem o režii dramatu Argo, které by se mělo odehrávat v Teheránu v roce 1979, kdy se zaměstnanci americké ambasády stali rukojmími.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace