Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejlepší plakáty roku 2010


ikona
Mr. Hlad
mz nejplakát
Jaké klenoty se urodily mezi loňskými plakáty? 

Nejlepší trailery? Máme. Nejlepší filmy? Máme. Nejlepší plakáty? Máme. Máme všechno. Největší a nejdůležitější web zabývající se filmovými plakáty IMP Awards i letos vyhlásil to nejzajímavější a nejpovedenější, co se v téhle oblasti v loňském roce událo. Kdo tyhle ceny sleduje pravidelně, dobře ví, že se nevyhlašuje jen nejlepší a nejhnusnější plakát, ale že obvykle dostanou prostor i mnohem bizarnější kategorie.

My začneme ale tím normálním. Nejzajímavějším plakátem loňského roku je podle IMP Awards Rabbit Hole. Možná nečekaný ale rozhodně zajímavý kousek. Příjemný je i fakt, že vítězný poster podle všeho propaguje i dobrý film. Jako nejlepší teaser poster byl zvolen Harry Potter a relikvie smrti. Škoda, že hořící Bradavice jsou na obrázku efektnější a výpravnější než celý první film.

 

Na opačném stupni hodnotící škály se ocitlo akční béčko Gangsteři a jeho sbírka lidí s nepadnoucími hlavami. Jako každý rok nás ale zajímají spíš ty divné ceny. Vítězem v kategorii Nejnevhodněji umístěný nos je plakát k nové verzi Karate Kid, na němž Jackie Chan strká frňák tam, kam by rozhodně neměl. Ocenění v sekci Plakát obsahující sex s medvědem má hned dva vítěze a to Méďu Béďu a Chlupatou pomstu a nejotravnější výraz má Tracy Morgan na plakátu k Poldům.

 

 

Vítěze, poražené i všechny možné a nemožné kategorie si můžete prohlédnout tady.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace