Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rychlí a zběsilí jsou nezastavitelní


ikona
KarelR
dwayne johnsonfast fivevin diesel
Jak to vypadá s pokračováním nejnaleštěnější filmové série? 

Sexy káry a ještě svůdnější roštěnky z plátna jen tak nezmizí. Když před dvěma lety přišel do kin čtvrtý díl série Rychle a zběsile, nikdo si nebyl úplně jistý tím, jestli to nebude jeden velký průšvih. Comeback Vina Diesela a Paula Walkera ale nakonec vydělal víc než 350 milionů dolarů celosvětově, což znamenalo jediné - může se pokračovat. A ve velkém.

Do produkce tedy šel pátý díl s tím, že by to mohl být první částí dvoudílného zakončení nové trilogie. A to, co před rokem tvrdil sám Diesel, se nyní potvrzuje. Rychlá a zběsilá pětka už je pár týdnů hotová a pozornost se začíná soustředit na "Rychle a zběsile 6", o kterém mají Diesel i producent Neil Moritz dost jasné představy. Nikdo by se tak neměl moc divit, až na něj letos u pětky vybafne trochu otevřenější konec.

Další dobrodružství Doma a Briana ale není to jediné, co se chystá. Agent Hobbs, kterého si v pětce zahraje kráčející skála Dwayne Johnson, nejspíš dostane vlastní film. Johnson o tomhle spin-offu mluvil už loni v listopadu, až nyní si ale Moritz a jeho kolegové našli dost času na to, aby začali řešit konkrétnější obrysy. Zaúkolování nějakého scenáristy je prý otázkou blízké budoucnosti, měli bychom tudíž doufat, že se postava řádně prosadí v nadcházející přehlídce testosteronu. Vzhledem k tomu, že si tam má pět minut dávat po tlamě s Domem, by to ale neměl být zásadní problém. Nebo snad máte pocit, že se akčňáků s Johnsonem můžeme přesytit?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace