Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jon Heder se dal na sumó


ikona
imf
jon heder
 

A nebude kvůli tomu muset přibrat ani deko. V čem tkví tohle tajemství? Samozřejmě v nové komedii, kterou Jon "Napoleon Dynamite" Heder připravuje pod hlavičkou Foxů. Občas stačí k výrobě scénáře jeden nevinný článek, tak jako v případě Rychle a zběsile. U nové Hederovy komedie to byla reportáž časopisu GQ, kterou napsal Joshua Davis, šampion amerického sumó týmu. Překvapivě nemá dva metry a dva metráky, je to 180 cm vysoký a sotva 70 kg těžký střízlík, který má ale taktiku na prvním místě svého jídelníčku. Proto zvládnul zdolat i trojnásobně těžké protivníky, kteří se mu ještě před zápasem smáli. Tenhle příběh je sám o sobě neuvěřitelný a tak Foxové okamžitě koupili práva na Davisův článek i životopis. To by bylo, aby se z toho neudělal pořádný film, stačí se podívat na Johnnyho Knoxvillea a The Ringer - do kin se zkrátka dneska dostane všechno. Heder má ostatně těhle podezřelých sportovních komedií plný šuplík, takže by se jeho škatulkou brzy mohl stát místo Napoleona spíš neortodoxní sportovní drsňák.

Nejdřív ho čeká baseball v Benchwarmers, pak si spolu s Willem Ferrellem vyzkouší jaké to je startovat na olympiádě v krasobruslení tanečních párů a teď ještě sumó? Přičtěte k tomu pár nesportovních filmů a je jasné, že Jona Hedera budeme v roce 2006 vídat poměrně často. Nevyplnily se tedy předsudky některých škarohlídů, že Heder se po Napoleonovi propadne do země a nikdo už o něm neuslyší. Opak je pravdou a Hollywood ho teď ždíme horem spodem. Snad to bude k divácké spokojenosti. Heder je mimochodem až nápadně podobný Joshuovi Davisovi, který je oním sumistou-střízlíkem. Viz obrázek.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace