Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Damon s Bournem nekončí?


ikona
Mr. Hlad
matt damonpaul greengrass
Jak to bude se zapomětlivým agentem dál?  

Série o Jason Bournovi byla kvalitní, výdělečná a ze všech zúčastněných udělala hvězdy. Všechno ale musí jednou skončit. O tom, že Jason Bourne se vrátí v trochu jiné podobě, už jsme před nějakou dobou psali.

Režisér Paul Greengrass se nepohodl s tvůrci a rozhodl se na celou sérii vykašlat. A protože mu byl Matt Damon věrný, řekl, že bez svého oblíbeného režiséra a parťáka do čtyřky nepůjde. Bylo možná trochu překvapující, že Universal i tak čtyřku odklepl a oznámil, že hlavní hrdina předchozích dílů v ní vlastně nakonec vůbec nebude. S trochou štěstí a talentovaným režisérem a scénáristou předchozích dílů Tony Gilroyem za kamerou by to ale přeci jenom mohl být dobrý thriller. Matt Damon si o tom však myslí své.

Teď totiž oznámil, že o nové koncepci se dozvěděl až z médií a nikdy neměl na stole nabídku být součástí čtvrtého dílu. A to mu trošku pije krev. Postava Jasona Bourna mu totiž evidentně přirostla k srdci a přečíst si na internetu, že se s ním nepočítá, asi nebylo úplně příjemné. Damon má však svůj plán. Universal totiž není vlastníkem práv na Jasona Bourna, takže pokud by se do toho vložili právníci, mohli by jít Damon s Greengrassem za jiným studiem, kde by rozjeli svou špionážní hru znovu. Z bývalého Bourna momentálně mluví spíš vztek a naštvanost, ale vedle plánu s útěkem k jinému studiu se Matt Damon vyjádřil i v tom smyslu, že je vlastně svým způsobem nakonec rád, že ve čtvrtém filmu nebude. Mohl by se totiž vrátit v pětce. Že bychom se tedy nakonec někdy v budoucnu přeci jenom dočkali Bourna v té podobě, v jaké ho známe?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace