Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #67 o Béďovi a Warcraftu


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Po čem touží Jason Statham? Co čeká Méďu Béďu? A proč číst Playboy?  

Těsně předvánoční výplach

Finále týdne
Kdyby mi někdo slíbil, že v kině uvidím tenhle konec, tak bych snad na nového Méďu Béďu i vyrazil. Na MovieZone se na tuhle kombinaci animovaného hnusu a podprůměrných herců moc netěšíme a zdá se, že s filmem nejsou spokojeny ani některé herecké hvězdy. A ty se to teď s pomocí jistého Edmunda Earla rozhodly dát hlasitě najevo. Booboo už měl nejspíš Bédi plné zuby. Moc se nedivíme. 

Idioti týdne
To, že se v Thorovi objeví černoch Idris Elba a zahraje si božského strážce duhového mostu Heimdalla , nejspíš zarazilo kdekoho. Avšak málokdo s tím má takový problém jako organizace, která si říká Konzervativní občané. Tahle banda idiotů a pravděpodobně vidláků, kteří souloží s vlastními sestrami, je pohoršena tím, že zlý Hollywood dává do severské mytologie Afroameričana a vyzývá tudíž logicky k bojkotu filmu. Marvel totiž podle téhle bandy chce vzít bílým to, co činí jejich kulturu unikátní. Myslet si o téhle partě můžeme, co chceme, ale jak řekl sám Idris Elba „:Thor je smyšlený, že jo? Thor má kladivo, které mu přilétne do ruky, když luskne prsty. To je v pohodě, ale moje barva kůže je problém?“ Něco na tom bude. ¨

Remake týdne
Filmy podle počítačových her jsou obecně špatné, dnes už se ale nejspíš najde jen málo lidí, kteří by si vzpomněli na zrůdnost jménem Super Mario Bros. Všichni zúčastnění tvůrci se totiž zavázali k tomu, že se pokusí zničit všechny existující kopie tohoto Satanova díla vycházejícího z arkády, v níž dva italští instalatéři skákali po hlavách chodících houbiček a zachraňovali princeznu. Mario a jeho bratr Luigi si ale říkají o druhou šanci. Nejdřív je však potřeba připravit na jejich novou tvář videoherní průmysl. Pokud se chytne tahle idea, s filmem už to půjde samo.

Propagace týdne
O tom, jak se nám líbil nebo nelíbl Tron: Legacy se můžete dočíst v místní recenzi nebo doposlouchat v nedávném Mini FM. Tak nějak bychom se ale nejspíš shodli na průměru. Film za stovky milionů dolarů ale nesmí být průměrný, a pokud je, je nutné propagovat ho tak, aby na něj lidi stejně šli. Třeba s pomocí časopisu Playboy. Pokud se vám tohle čtivo ještě nikdy nedostalo do ruky, upozorňujeme, že po kliknutí na obrázek nebo na link se přesunete na stránky s lidmi, kteří na sobě nemají moc oblečení. Tak abyste pak nebyli nějak šokovaní, pohoršení nebo tak něco.

Jízda týdne
Hugh Jackman si umí užívat statusu celebrity a zároveň ví, jak se udržet v kategorii „sympaťák, kterého mají všichni rádi“. Nedávno se objevil v amatérském videu smrtelně nemocného chlapíka, který své manželce vyznával lásku (a Jackman potvrdil, že nekecá), teď se zase měl ukázat v show u Oprah. A protože se natáčelo v jeho Austrálii a před šesti tisíci lidmi, chtěl se blýsknout nějaký efektním nástupem. Bohužel si to moc dobře nespočítal.

Reklama týdne
Když Jason Statham něco chce, tak to Jason Statham dostane. A je fuk, kolik lidí při tom dostane po hubě nebo skončí rozstřílených na kaši. A teď chce World of Warcraft: Cataclysm.

Herci týdne
New York Times Magazíne je poněkud větší médium než MovieZone, a tak si jednou za čas může dovolit nějaký ten projekt s uměleckým přesahem. My místo toho píšeme výplachy. Teď se v New York Times rozhodli vzít čtrnáct herců, mezi nimiž jsou například Matt Damon, Natalie Portmon, Tilda Swinton, Robert Duvall nebo James Franco, a nechali je prostě hrát. Je to trochu divné, občas úsměvné, občas překvapující a rozhodně efektní.

Kostým týdne
Tim Burton měl před lety režírovat Supermana. Tehdy to vypadalo jako docela dobrý nápad, protože jeho dva Batmani měli úspěch a vizuálně také stáli za to. V poslední době se ale objevuje čím dál tím více podezřelých videí a fotografií, které naznačují, že můžeme být rádi za to, že šel Burton jinam. Ne že bychom se dočkali souboje s obřím pavoukem, jak vyhrožoval Kevin Smith, tenhle svítící kostým ale až podezřele připomíná Strážce vesmíru.

Nákup týdne
Chybí vám před vánočními svátky akce? Potřebovali byste trochu násilí? A nebo byste si rádi pod stromečkem umučili nějakého teroristu, případně zachránili Ameriku? S tím vám nepomůžeme, rozhodně ale můžete fandit Jacku Bauerovi. Seriálová legenda s tváří Kiefera Sutherlanda si v bedně odkroutila osm sezón a jeden televizní film, než odešla do důchodu. A vy si teď za necelých 180 dolarů můžete kompletní seriál 24 hodin včetně skorofilmového Redemption pořídit domů. Jen musíte spěchat, tahle cena dlouho nevydrží.

Duel týdne
Tak jo, poslední duel se moc nevyvedl. Chicago v něm dostalo od Moulin Rouge! naprosté KO, tak snad to teď bude trochu vyrovnanější.

Blíží se Vánoce, takže se zeptáme, na kterou vánoční klasiku se podíváte raději. Na jedné straně máme legendární Tři oříšky pro Popelku, proti nim nastoupí východní borec v podobě kultovního Mrazíka. Tak u čeho se cpete cukrovím vy? Název filmu pište do předmětu a do textu uveďte důvody.

 

Za týden zdar, pokud se neudusíme kostmi z kapra

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace