Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Lautnera vězení nezadrží


ikona
Mr. Hlad
twilight
Vlkodlak ze Stmívání to s akcí myslí vážně 

Tak ten klučina to myslí vážně. Taylor Lautner se skutečně rozhodl stát akční hvězdou pro novou generaci. Dokud bude po hnusných lesích běhat jako polonahý vlkodlak, fanoušci žánru ho nejspíš brát vážně nebudou. Skutečnost je ale taková, že akčních herců je dnes tak málo, že možná nakonec budeme rádi i za něj. Ale na optimismus je ještě brzy, zatím je to jen Jacob ze Stmívání, a pokud se bude chtít tohohle cejchu zbavit, bude ho to stát hodně práce. Již příští rok se v kinech objeví jeho thriller Abduction, kde si zahraje mladíka, jenž zjistí, že ho pravděpodobně jako mimino unesli a že jeho tatík s mamkou nejsou jeho praví rodiče. A kvůli tomuhle zjištění mu půjde o krk. Zní to béčkově, ale pod vedením Johna Singletona, jenž má na kontě druhé Rychle a zběsile nebo Shafta, by se na to dalo koukat.

Lautner už si ale vybírá i další akčně-thrillerové projekty. Teď to vypadá, že ho uvidíme v hlavní roli filmové adaptace bestselleru Incarceron. Děj se má odehrávat v budoucnosti v obřím supervězení, z něhož není úniku. Když se ale hlavní hrdina zakouká do dívky, kterou její otec (a šéf věznice v jedné osobě) drží v soukromém kriminále, jenž připomíná sedmnácté století, rozhodnou se oba zdrhnout. Útěků ze sci-fi vězení už jsme tu měli několik, tak uvidíme, jestli má tohle téma ještě co nabídnout. Jméno režiséra zatím není známé, produkovat však bude společnost Hugha Jackmana, tak snad se objeví čas od času na place, aby se pokusil předat Lautnerovi trochu toho wolverinovského charismatu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace