Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 50/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Dostane Spidey dalšího záporáka? Co plánuje George Clooney? A jaké parťáky dostane opět akční Bruce Willis? 

V novince intoše Noaha Baumbacha While We`re Young by si měli zahrát Ben Stiller, James Franco nebo Cate Blanchett. Joel Edgerton a Teresa Palmer se objeví v thrilleru Will Say Nothing, v němž se čtveřice přátel vydá na prázdniny do jihovýchodní Asie a jeden beze stopy zmizí. Randy Couture a Ryan Phillipe si zahrají po boku Bruce Willise a 50 Centa v akčním thrilleru Setup. Dalším padouchem ve Spider-Manovi by údajně měl být Proto-Goblin, jehož by si mohl zahrát Irfan Khan. Channing Tatum si zahraje ve filmu o setkání bývalých spolužáků 10 Year. V novince Neila Blomkampa Elysium, o níž víme jen, že to bude sci-fi, si zahraje Sharlto Copley. Chris Tucker se vrátí k filmu v projektu s názvem The Rabbit. Nic o něm zatím není známo.

Mia Wasikowska a Aaron Johnson si zahrají v dramatu The Singular Life of Albert Nobbs, které bude vyprávět o dívce, jež se v devatenáctém století dvacet let vydávala za muže, aby přežila. Adam Sandler a Kevin James by opět mohli spojit síly v komedii Valet Guys, v níž se ze dvou hotelových pucfleků stanou svědci vraždy. Shia LaBeouf a Tom Hardy by se mohli objevit v dramatu Johna Hillcoata The Wettest Country in the World. Elijah Wood, Danny McBride a Will Ferrell by si mohli zahrát legendární kapelu Beastie Boys. Russell Brand se zase objeví v roli ducha, jenž začne živým nabízet strašidelné služby v komedii Rentaghost. A tvůrci Green Lanterna by chtěli, aby se v jejich filmu objevil Superman s tváří seriálového Toma Wellinga.

Josh Brolin bude režírovat a hrát hlavní roli v adaptaci divadelní hry Pitz & Joe o vztahu sestry a bratra, jenž utrpěl těžký úraz mozku. Jay Roach, tvůrce Fotr je lotr, zase plánuje zatím nepojmenovanou komedii o dvou prezidentských kandidátech, které by si měli zahrát Will Ferrell a Zach Galifianakis. A scénárista příšerně vypadajícího From Prada to Nada píše dalšího Frankensteina. Georgie Clooney plánuje film zabývající se problémy okolo společnosti Enron. Možná bude i režírovat. Sheldon Turner píše pro Michaela Manna gangsterku Big Tuna. Režisér oscarového Precious Lee Daniels plánuje remake Felliniho filmu Cabriiny noci. Tvůrci úspěšného The Last Exorcism Andrew Gurland a Huck Botko píší teenagerskou road movie Wheels.

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace