Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zbojník z Matrixu


ikona
Mr. Hlad
wachowski bros.
Robin Hood to teď zkusí jinak 

Sourozenci Wachowští natočili trilogii Matrix, která jim zajistila nesmrtelnost. Speed Racer a jimi produkované kousky jako V jako vendetta nebo Ninja Assassin si ale zase až tak dobře nevedly.

Kultovní režisérská dvojice se tedy musí vrátit za kameru, dokud si na ně někdo pamatuje a dokud se mohou ohánět jménem slavné sci-fi trilogie. Nedávno jsme psali o tom, že by měli režírovat skvěle obsazené drama Cloud Atlas, v němž by se v několika neobvykle vyprávěných příbězích mohli objevit například Halle Berry, Tom Hanks nebo Natalie Portman. Motají se také okolo válečné homosexuální romance Cobalt Neural 9, teď to však vypadá, že dva filmy jim nestačí. Jejich jména se totiž objevují v souvislosti s filmem Hood.

Mělo by jít o osobitý a originální pohled na postavu zbojníka Robina Hooda. Posledně se o něco podobného pokoušel Ridley Scott a zrovna dvakrát mu to nevyšlo, u Wachowských ale můžeme počítat s tím, že „osobitý a originální“ znamená víc než jenom prequel. Produkovat má opět Joel Silver a tvůrci slibují vizuální nářez a comicsovou stylizaci. Jestli ale půjde jen o originálně vypadající převyprávění původního příběhu nebo o čisté sci-fi, to zatím nevíme. Momentálně se údajně hledají herci a v souvislosti s obsazením padlo i jméno Willa Smithe. Teď už musíme jen čekat, kdy se režisérská dvojice rozhoupe a konečně začne něco točit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace