Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #65 o krávách a spodním prádle


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Jaké pecky byly letos v kině? Jak vypadá reklama na spodní prádlo od Michaela Baye? A proč si dávat při natáčení Hobita pozor na pusu?  

Mikulášský výplach

Přehled týdne
Konec roku je za dveřmi a s ním přichází krom silvestrovské kocoviny, nesplnitelných předsevzetí a shánění nových kalendářů i čas hodnocení minulých měsíců. Ještě sice můžeme být pár dní v klidu, i tak se ale vyplatí podívat se na video, které vytvořil náš uživatel kyller. Je z něj totiž celkem jasně patrné, že rok 2010 se po filmové stránce povedl na jedničku.

Kráva týdne
Peter Jackson konečně začal připravovat Hobita, problémy ale ještě zdaleka neskončily. Momentálně se hledá komparz, a pokud jste knižní předlohu nebo Pána prstenů četli, nejspíš víte, jak hobití vypadají. Mrňaví, trošku kulatí, s chlupatýma nohama a světlou kůží. Tak to prostě Tolkien napsal. Když však člověk zodpovědný za výběr „hobitů“ oznámil Britce Naz Humphreys, že její pleť není dostatečně světlá, netušil, jaký průšvih na sebe přivolá. Žena je totiž pákistánského původu, logicky tedy obvinila castingového režiséra z rasismu. Jakkoliv to celé zní absurdně, „rasista“ si teď musí hledat novou práci a Jackson před médii předstírá, že barva kůže není v Hobitovi pro nikoho překážkou. Už se těším, až se bude Tom Cruise rozčilovat, že nemůže hrát Nelsona Mandelu.

Making Of týdne
Muzikálový Spider-Man: Turn Off the Dark znají pravidelní čtenáři Víkendových výplachů dobře. Před dvěma týdny jsme tu měli podivné fotky, minule to byl trailer a teď se konečně dozvíte, pokud vás to tedy alespoň trochu zajímá, jak se tahle šílenost za šedesát pět milionů dolarů vůbec dostala na svět. Trojice záporáků, Peter Parker a Mary Jane Watson, taneční výstupy a hudba od Bona. Bude to divoké.

Star Wars kriminálníci týdne
Dějí se to ale na světě věci. Šestatřicetiletý Američan zkombinoval hromadu léků na předpis s hromadou chlastu bez předpisu a málem ubil svého spolubydlícího k smrti. Policii řekl, že si myslel, že je Obi-Wan Kenobi a pokoušel se zničit zlo. Ještě větší frajer je však čtyřiadvacetiletý Lando Calrissian, jehož po čtyřech letech pronásledování konečně chytla policie a on se tak konečně může zodpovídat z pokusu o vraždu a dalších zločinů. A pak že filmy neškodí zdraví.

Další Spidey týdne
Když na někoho zaměří svou pozornost Conan O`Brien, může to dopadnout hodně zábavně, ale pro někoho také hodně bolestivě. Tvůrci muzikálu Spider-Man: Turn Off the Dark nejspíš doufali, že se propagaci o`brienovského typu vyhnou. Naštěstí se tak nestalo.

Reklama týdne
Tady slova video nenahradí. Jednoduše řečeno – Michael Bay natočil reklamu na spodní prádlo značky Victoria`S Secret.

Geekovina týdne
Problematikou geeků už jsme se ve výplachu nejednou zabývali. V krátkosti – jde o lidi, kteří možná až příliš milují například Star Wars, Pána prstenů, Star Trek nebo Stmívání (ti jsou nejnebezpečnější). Krom toho mají hodně volného času, který většinou věnují právě své modle. Jako tahle parta nadšenců milujících Tron: Legacy. Chtěli byste se projet?

Plakáty týdne
Který film Guillerma Del Tora je nejlepší? Jeho španělsky mluvené psychologické horory Cronos a Ďáblova páteř? Druhý Blade, jenž parádně zkombinoval brutální akci s osobitou atmosférou a brilantním castingem? Nebo fandíte Hellboyovi, který ukázal, že v Hollywoodu jde za málo peněz natočit opravdu hodně muziky? Případně je vám nejbližší oscarová pohádka pro dospělé Faunův labyrint? Ono je to vlastně jedno, protože pecky to jsou všechno. Na stěnách obvykle člověk moc místa nemá, a tak musí mezi plakáty poctivě vybírat. Tohle dilema si už ale vyřešte sami.

RoboCop týdne
Osmdesátá léta byla divná doba. Na jednu stranu tam vznikl bezpočet zábavných filmů, režiséři se nemuseli bát ratingů a násilí bylo spolu s idiotským humorem mnohem populárnější než v současnosti. Zároveň to ale byly temné časy pro populární hudbu a tehdejší rychlokvaškové kapely jsou dodnes smrtící. Když se však spojí Don`t stop believeing od The Journey s veselým RoboCopem, funguje to překvapivě dobře.

Duel týdne
V posledním Víkendovém výplachu jsme se vás ptali, jestli byste chtěli, aby si Brandy Routh zopakoval roli Supermana a vaše odpověď zní ANO.

Teď si dáme souboj komediálních géniů. Před několika dny nás opustil jeden z králů parodie Leslie Nielsen. My se ptáme, jestli jste měli raději jeho Franka Drebina nebo Toppera Harleye Charlieho Sheena. Jméno favorita piště do předmětu a nezapomeňte uvést důvody.

 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace