Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Joker ještě neskončil?


ikona
Mr. Hlad
batmanheath ledger
Vrátí se Batmanův největší protivník? 

Třetí Batman, který se v kinech objeví pod názvem The Dark Knight Rises, je jedním z nejočekávanějších filmů příštích několika měsíců. Christopher Nolan s Temným rytířem vydělal miliardu, potěšil comicsové i filmové fandy a vyhrál Oscara pro Heatha Ledgera.

Ten už si ho ale bohužel neužil. Rozhodně si ho však zasloužil. Závěr Temného rytíře ale celkem jasně naznačil, že Nolan a Ledger s postavou šíleného Jokera chtěli ještě pracovat a i když se nechal režisér slyšet, že tohohle padoucha ve trojce čekat nemáme, zdá se, že situace se možná trošku změnila. Nemusíte se bát, že došlo na přeobsazování, na to je ještě zatraceně brzy a nejspíš by se v Hollywoodu nenašel magor, který by se chtěl nechat zadupat do země odkazem Heatha Ledgera. Jsou ale i jiné způsoby.

Zatím neoficiálně bylo naznačeno, že Christopher Nolan hodlá v The Dark Knight Rises použít záběry Jokera, které se nedostaly do předchozího filmu, a pak by rád využil služeb kouzelníků z oddělení vizuálních efektů. Už v roce 1994 se povedlo takhle „dokončit“ Vránu, při jejímž natáčení tragicky zahynul Brandon Lee. Pokud se Joker objeví, bude to jen na chvilku, Nolan by totiž údajně rád navázal tam, kde minule skončil, a hned potom by se rád vrhnul na nového záporáka. Jestli se tak stane, nebude to ale záležet na režisérovi nebo na studiu. Hlavní slovo má mít údajně Ledgerova rodina, bez jejíhož svolení se prý Joker jednoduše oživovat nebude. A co myslíte vy? Je to celé dobrý nápad, nebo by měl Nolan ledgerovsko-jokerovskou záležitost definitivně uzavřít?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace