Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #63 o křiku a svalovcích


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Jak moc umí Arnold křičet? Kdy se dočkáme dalšího Hulka? A jak by vypadalo The Social Network v režii Michaela Baye? 

Víkendový výplach. S oblohou.  

Facebook týdne
Drama The Social Network už je chvilku v kinech a líbí se jak kritikům, tak i divákům. Na Oscarech o něm nejspíš také uslyšíme, takže se nabízí otázka – šlo by to vůbec ještě vylepšit? Nejspíš moc ne, rozhodně by to ale šlo celé udělat jinak. Pokud byste chtěli vědět, jak by příběh party geeků, kteří změnili internet, vypadal v režii Michaela Baye nebo Quentina Tarantina, tak klikejte.

Hulk týdne
Hulk to mezi superhrdiny nemá úplně jednoduché. V nové comicsové vlně si ho zkusili zahrát Eric Bana a Edward Norton, teď se v jeho zelené kůži objeví Mark Ruffalo. Poslední dobou se však mluví i o seriálu, a tak se snad konečně tenhle obr dočká podoby, která by mu sedla. A kdyby ne, připravuje se ještě jedna comicsová adaptace. Pokud vám ale není osmnáct, můžete na ni rovnou zapomenout. Jednoduše řečeno – po pornoparodiích na Supermana, Batmana se objeví i Incredible Hulk.

Trailerový upgrade týdne
Těšíte se na Faster? My ano. Dwayne Johnson se rozhodl vykašlat se na chvilku na rodinné komedie a pořádně přitvrdil. Teď to díky němu pár lidí nerozdýchá. Upoutávky jsou hodně efektní, hraje k nim řízná muzika a dějí se tam vesele brutální věci. Přesto se našli lidé, jimž to, co jim studio podstrčilo až pod nos, nestačí, a tak se rozhodli stříhat sami a ukázat světu všechny důvody, proč se akční fandové na tenhle kousek těší.

Soundtrack týdne
Potenciální hit zimy TRON: Legacy 3D už se blíží, a tak je nutné začít pořádně s propagací. Tvůrcům se povedlo ukecat dvojici Daft Punk, aby k jejich sci-fi složila hudbu. Pár jejích ukázek jsme tu už měli, tentokrát se ale objevila celá šestiminutovka, která by vám mohla pomoci při rozhodování, na co jít okolo Vánoc do kina.

Nuda týdne
Lidé, kteří mají hodně volného času, dělají hovadiny. Třeba Star Wars filmy s lego panáčky, videoblogy o Stmívání nebo staví puzzle. I když puzzle už vlastně dávno nejsou v módě. Pokud nevíte, co dělat se svým volnem, postavte si plakát k Avatarovi ze čtyř tisíc blu-rayů. Určitě bude váš život o hodně bohatší.

Shit týdne
Přemýšleli jste někdy o tom, jaká hláška ve filmech zazní nejčastěji? Kandidátů by bylo docela dost. Máme tu populární „počkej tady, za chvíli se vrátím“, vedle toho třeba „teď se rozdělíme“ nebo „Už jsi skončil? Ještě jsem ani nezačal.“ Favoritem pro tento týden je však úplně jiná věta.

Mapa týdne
Za mořem se vysílá víc seriálů, než by byl člověk schopný spočítat. Amerika je ale velká země, a tak mají diváci občas problém poznat, kde se příběhy jejich oblíbené naftařské rodiny nebo psance, který loví psance, odehrávají. Pokud v tom máte bordel i vy, není nic jednoduššího, než si kliknout sem.

Řev týdne
O herectví Arnolda Schwarzeneggera si ani ti jeho největší fandové nedělají žádné iluze. Popravdě nám (ano, my jsme ti největší fandové) stačí, když bývalý guvernér stojí v záběru kamery. Pokud při tom po někom střílí, je to jen příjemný bonus. Osmiminutové video vám však ukáže, že rakouský dub má mnohem širší herecký rejstřík, než byste čekali.

Muzikál týdne
Na návratu filmového Spider-Mana se usilovně pracuje, zajímavé věci se ale dějí i okolo jeho dlouho chystané muzikálové adaptace. Premiéra by měla být už v lednu a rozpočet celé téhle srandy je hodně solidních šedesát milionů dolarů. První fotografie ale vyvolávají krom zvědavosti i trošku té nervozity.

Duel týdne
Mezi filmovými auty jste dali více hlasů K.I.T.T.ovi. Dneska se od aut zase přesuneme k lidem. Namísto duelu se vás ale zeptáme, o kom z trojice hrdinů Harryho Pottera si myslíte, že má šanci prosadit se i po konci ságy. Samozřejmě uveďte i důvody a jméno svého favorita napište do předmětu.

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (32)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace