Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batman vs. šílený vědátor?


ikona
KarelR
christopher nolanthe dark knight risestom hardy
A jak to tentokrát bude s lepými děvami? 

Další týden, další možný protivník pro Batmana. Nebo rovnou dva. Už v tom začíná být trochu guláš, poslední drby ale hovoří o tom, že se temný rytíř na svojí příští gothamské misi utká hned s dvojicí nepříliš přátelských postav.

První z nich by měl být geniální, ale jak už to tak bývá kapku maniakální vědec Hugo Strange. Jeden z nejstarších batmanovských záporáků je údajně právě tou rolí, kterou ve filmu vzal Tom Hardy (detektiva Harveyho Bullocka si škrtněte), a bude panu netopýrovi zatápět tím, že zjistí jeho identitu. Místo toho, aby ji vykecal do novin, se ale pokusí maskované alter ego Bruce Wayna věrně napodobit. Zní jako celkem rozumná volba, určitě bych ale neříkal hop, dokud ji Warneři nepotvrdí.

A podobné to je s něžnějším obložením The Dark Knight Rises. V zakončení Nolanovy trilogie by se měly objevit hned dvě hlavní ženské postavy. Na jedné si bude pronásledovaný ochránce pořádku prověřovat svoje balící schopnosti, druhá ho pak potrápí ještě o trochu víc. Dalším záporákem by totiž měla být nějaká nebezpečná svůdkyně. Do latexu oděná Kočičí žena? Za rostliny bojující Poison Ivy? Anebo mstící se Talia al Ghul? To jsou zatím jen dohady, Christopher Nolan teď ale absolvuje spoustu závidění hodných obědů, aby našel oběma slečnám adekvátní tváře. Už pojedl s Rachel Weisz, Naomi Watts, Blake Lively, Natalií Portman, Anne Hathaway a Keirou Knightley. Tak uvidíme, jestli z toho něco bude.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace