Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 46/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Kdo práská MI5, co dělá Bruce Willis, jaké má plány Eli Roth a kdo by se mohl objevit ve Spider-Manovi?  

Aaron Eckhart si v The Expatriate zahraje bývalého agenta CIA, jenž se přestěhuje do Belgie a přimotá se k velkému spiknutí, v němž půjde o krk jeho rodině. Režíruje klipař Philipp Stölzl.  Steve Carell plánuje film s názvem Imagine, v němž se objeví v roli chlapíka, který zjistí, že je pravděpodobně synem Johna Lennona. V souvislosti s hranou verzi kultovní anime Akira padlo i jméno Morgana Freemana. Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Ashton Kutcher a Hilary Swank by se mohli objevit v romantickém New Year`s Eve, volném pokračování Na svatého Valentýna. Cameron Diaz dostala nabídku na hlavní roli v dospěláckém a prý drsném loutkovém filmu Briana Hensona The Happytime Murders. Kyra Sedgwick rozšíří řady už tak hvězdného obsazení u thrilleru Man on a Ledge. V romantické komedii The Giant Mechanical Man si zahrají Jenna Fisher, Topher Grace nebo Malin Akerman.

Chad Michael Murray a Katee Sackhoff dostali role v hororu The Haunting in Georgia. Rebecca Hall by se zase mohla objevit jako bývalá členka IRA, která začala práskat MI5 v dramatu Shadow Dancer. Nelson McCormick režíruje další film podle autora amerického Psycha Brada Eastona Ellise. V Downer`s Grave se podíváme na střední školu, kde každý rok kdosi zabije jednu studentku, v hlavních rolích Hayden Panettiere a Nikki Reed. V novém Spider-Manovi by si údajně mohla zahrát i Zooey Deshanel. V režijním debutu scénáristy Alexe Kurtzmana (Star Trek, Transforners) Welcome to People si zahraje vedle Chrise Pina i Elizabeth Banks. Bruce Willis by se měl objevit vedla Paula Walkera a 50 Centa v akčním zlodějském filmu Set Up.

Režisér Galvin Polone bude pod dohledem producenta Eliho Rotha natáčet horor Psycho Killer. Název prozrazuje vše podstatné. Paul Haggis připravuje drama Third Person, v němž uvidíme tři partnerské dvojice na různých místech světa, které se snaží vyřešit své problémy. Prý nemáme čekat žádnou velkou romanci, údajně jde o hodně temný příběh. Režisér komedie To byl zítra flám Steve Pink chystá remake béčkové klasiky Toxic Avenger. Režisér první Paranormal Activity Oren Peli bude točit film Eliza Graves, v němž se mladý student medicíny nechá zaměstnat jako hlídač v blázinci, aniž by věděl, že se ho chovancům povedlo ovládnout. Paul Shrader chystá thriller, ve kterém se bývalý zločinec musí vypořádat s únosci svého syna. V hlavních rolích The Jesuit máme čekat Willema Dafoa a Michelle Rodriguez. John Singleton chystá adaptaci románu John Belushi is Dead, v němž mladá dívka cetuje po Americe a hledá místa, kde zemřely celebrity. A režisér posledního Souboje Titánů Louis Leterrier naznačil, že by si rád natočil comics Y: Poslední z mužů.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace