Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 45/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Kdo natočí druhý Silent Hill? Koho uvidíme v Hobitovi? A čí tvář bude mít lovec upírů Abraham Lincoln?  

Ed Harris se objeví vedle Sama Worthingtona nebo Jamieho Bella v thrilleru Man on a Ledge, ve kterém se z pokusu o sebevraždu vyklube pokus o krádež diamantů. Ryan Kwanten ze seriálu Pravá krev si zahraje Charlese Mansona v nezávislém filmu The Family, ve kterém uvidíme, jak se ze sympatického mladíka stal stoprocentní magor. Johnny Lee Miller se objeví v hlavní roli divadelní adaptace Frankensteina. Režíruje ji Danny Boyle. Jaime Chung, kterou teď můžete vidět v upoutávce na Snyderovu šílenost Sucker Punch, se objeví v druhé Pařbě ve Vegas. Amber Heard dostala hlavní roli v thrilleru The Applicant, jehož hrdinka se tak moc chce dostat na Yale, že jde skoro přes mrtvoly.

Joel Edgerton, jenž má hlavní roli v nové Věci, si zahraje vedle Jennifer Garner ve fantasy filmu Timothy Green, v němž se mladému páru narodí dítě, které je tak trošku divné. V Hobitovi se objeví i britský herec James Nesbitt (jeho obličej prostě odněkud znát musíte) a nováček Adam Brown, oba budou trpaslíci. Abigail Breslin jedná o tom, že by si zahrála v romantice Garryho Marshalla New Year`s Eve, což má být volné pokračování hitu Na svatého Valentýna. V animáku Arthur Christmas se dozvíme, jak to vlastně Santa Claus dělá, že zvládne rozdat dárky za jednu noc dětem po celé zemi. Ve filmu budou mluvit James McAvoy, Hugh Laurie, Jim Broadbent nebo Bill Nighy. Angela Lansbury, alias Jessica Fletcherová z To je vražda, napsala, si zahraje vedle Jima Carreyho v komedii Mr. Popper`s Penguins.

Michael Caine a Ray Winstone připravují novou verzi shakesperovského Jindřicha V. Tahle se ale bude odehrávat v postapokalyptickém světě. Cillian Murphy si zahraje vedle Roberta De Nira a Sigourney Weaver v thrilleru Rodriga Cortese Red Lights. Tom Hardy má údajně na stole nabídku na hlavní roli v šílenosti Abraham Lincoln: Vampire Hunter. Miley Cyrus, alias mor jménem Hannah Montana, bude v So Undercover hrát soukromou detektivku, která musí v utajení proniknout na střední školu. Al Pacino, Eva Green a Susan Sarandon si zahrají thrilleru Arbitrage, v němž se bohatý obchodník pokouší prodat svou firmu dřív, než někdo zjistí, že majetek nakradil ne zcela poctivě. Jo a druhý Silent Hill bude točit Michael J. Bassett, režisér Solomona Kana. Dobrá volba.

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace