Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Detektiv Pitt bez placky


ikona
Mr. Hlad
brad pitt
Brad Pitt bude pátrat bez pověření policie 

Brad Pitt se drží na výsluní už hodně dlouho. Umí si vybírat dobré scénáře a málokdy se objevuje ve vyloženě špatných filmech, nebojí se experimentovat a čas od času zkusit i něco menšího a v médiích okolo něho nejsou průšvihy.

Prostě téměř dokonalá hvězda, ale i člověk jako on na sobě musí makat, protože diváci zapomínají hodně rychle. Naposledy jsme Pitta mohli vidět v Hanebných panchartech, tam ho ale zastínili Christoph Waltz a vlastně i Quentin Tarantino. Příští rok ho čeká ambiciózní drama Moneyball nebo spolupráce s Terrencem Malickem Tree of Life. Pro sichr se ale ještě rozhodl upsat jednomu čistě komerčnímu filmu. Se zatraceně nekomerčním režisérem. Cogan`s Trade totiž bude režírovat Andrew Dominik, jenž s Pittem dělal i western Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem.

Jejich novinka by ale mohla i něco vydělat. Brad Pitt si tu zahraje mafiánského zabijáka Jackieho Cogana, ze kterého se na nějakou dobu musí stát detektiv. Nějaký blázen se totiž rozhodl mafii okrást a je nutné si to s ním vyříkat. Žánrově má jít o komediální detektivku a údajně máme čekat i další velké hvězdy. Tím hlavním plakátovým jménem však bude právě Brad Pitt. V Dannyho parťácích ukázal, že zlodějiny a humor zvládá na jedničku, když u toho občas ještě někoho zastřelí, nejspíš to nikomu moc vadit nebude.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace