Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batman má jméno, Avatar datum


ikona
Mr. Hlad
avatarbatman
Kdy uvidíme druhého Avatara a jak se bude jmenovat třetí batmanovský film?  

James Cameron je momentálně filmový bůh a i kdyby přišel k producentům s tím, že chce dvě stě milionů dolarů na biografii svého oblíbeného popeláře, nejspíš by je bez problémů dostal.

Jeho jméno jsme v nedávné době mohli slyšet hned několikrát. Bude produkovat novou verzi Fantastické cesty, chvilku se motal okolo vysokorozpočtové Kleopatry, ale dnes už je definitivně jasno. Dalším filmem Jamese Camerona bude Avatar 2 a hned po něm bude následovat Avatar 3. A podle samotného režiséra je to stoprocentní. O ději sice neřekl nic, ale už dříve naznačil, že bychom se mohli podívat do pandorských oceánů. Nikdo krom Camerona ani neví, jestli se budou vracet herci z prvního dílu, jisté je každopádně to, že dvojku můžeme čekat v roce 2014 a další díl o rok později. Oba filmy se totiž budou točit zároveň.

Zajímavé oznámení proběhlo i u třetího Batmana, ten totiž dostal jméno. 20. července 2012 tedy hledejte v kinech film The Dark Knight Rises. Christopher Nolan krom názvu odhalil i to, že záporákem nebude Hádankář. Že bychom se nakonec opravdu dočkali toho Killer Croca? Jisté je každopádně to, že ani třetí Batman nebude ve 3D a studio s tím prý nemá problém. My konec konců taky ne.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace