Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Přijďte oslavit 5 let s MZ: Fincher už dnes večer!


ikona
Cival
moviezoneredakce
V pátek 29. října ve 20.30 přijde gratulovat David Fincher... 

UPDATEOVANÝ SOUHRN: Dnes ve 20:30 v pražském kině Světozor uzavíráme první pětiletku MZ. V plánu je welcome-drink (do vypití zásob:), krátká zdravice redakce, digitální projekce Fincherova majstrštyku The Social Network a posléze zapíjení - nejprve v Celnici, pak v přilehlých nonstopech. Koukejte přijít, pár místeček se ještě najde! Vstup: 100 Kč.

Za těch pět let od prvního článku na MZ se toho hodně změnilo, ale pořád jsme v jádru skromní chlapci, kterým ke štěstí stačí chvilka klidu za klávesnicí, v přítmí kinosálu nebo doma u sbírky Bluček. Oslavit pět let existence našeho webu proto nemíníme nějak velkolepě, ani striptýzem dvojnice Pamely Anderson, ani ohňostrojem jako ze Společenstva prstenu a ani kouzelnickými výstupy Mr. Hlada (i když…). Ale prostě jen dobrým filmem.

Nemohli jsme pochopitelně vybrat nic jiného než snímek, který bude vystihovat „život online“. Proto vás chceme všechny pozvat do kina Světozor v pražské Vodičkově ulici, kde se bude v předpremiéře v pátek 29. října ve 20:30 promítat snímek The Social Network. Vynikající novinka našeho oblíbence Davida Finchera je podle mnohých nejlepším filmem roku a jako taková si rozhodně zaslouží vaši pozornost – zvlášť když má alespoň v náznacích existenciální přesah pro nás všechny, kdož trávíme dlouhé hodiny na netu. Vstupné činí kulaťoučkých 100,- Kč. V sále můžete očekávat spoustu věrných čtenářů MZ, drtivou většinu redakce i spolupracovníků (jmenovitě bylo pozváno 30 nejaktivnějších uživatelů MZ a většina přispěvatelů) a samozřejmě spoustu diváků, kteří docení kvalitní film.

A pokud na místě nepadnou nějaké ty oslavné panáky, můžete si být jistí, že potečou na následné pijatice v nedaleké Celnici.

Kapacita je nějakých 350 míst. Své sedačky si můžete rezervovat na e-mailu alfred@moviezone.cz (rezervace je závazná, v případě nevyzvednutí očekávejte brzkou návštěvu nějakých tmavých chlapců s letlampami). Těšíme se na vás.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace