Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 43/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Co chystá Megan Fox, jaký bude nový Hellraiser, kdo bude novým Spartakem a koho seřeže Jet Li?  

Wentworth Miller z Útěku z vězení by měl být novým hlavním hrdinou seriálového Spartaka. A když jsme u těch seriálů, Steva Carrela v americkém Kanclu by prý mohl nahradit Danny McBride nebo Craig Robinson. Alec Baldwin, Gemma Arterton a Sharlto Copley rozšířili obsazení třetích Mužů v černém. Jet Li se vrací k historickým mlátičkám a v Flying Sword of Dragon Gate, kde se banda vládních agentů setká s nebezpečnými zabijáky v opuštěné hospodě a všichni si dají po tlamě. Režíruje hongkongský klasik Tsui Hark. Megan Fox se objeví vedle Johna Hamma v komedii Friends with Kids, jejíž hrdinové se rozhodnou pro volnější vztah a zároveň chtějí dítě. V zatím nepojmenované novince Terrence Malicka si vedle Bena Afflecka, Javiera Bardema a Rachel McAdams zahraje i Barry Pepper. John C. Reilly se přidává k obsazení nového filmu Romana Polanskiho God of Carnage. Ve zlodějské komedii Tower Heist se vedle Bena Stillera a Eddieho Murphyho objeví i Gabourey Sidibe z loňského hitu Precious a Michael Peňa.

Režisér Veřejného nepřítele číslo 1 Jean-Francois Richet nahradí Johna Hillcoata na pozici režiséra u historického thrilleru The Revenant. Christian Bale si tu zahraje chlapíka, kterého jeho parťáci nechali chcípnout v lese, když na něj zaútočil medvěd. On však přežil a hodlá si to s nimi vyříkat. Něco se zase děje i okolo nové verze Hellraisera. A není to dobré. Hororová klasika by měla mít dětskou přístupnost PG-13, v hlavní roli se možná objeví Amber Heard a režírovat má údajně Patrick Lussier (Drive Angry 3D, Krvavý Valentýn 3D). J. J. Abrams bude produkovat rodinné drama Infinitely Polar Bear. Hlavní roli by mohl dostat Mark Ruffalo.

Sam Raimi se začal motat okolo nové adaptace legendární knihy Den Triffidů. Pierre Morrel, jemuž se povedl thriller 96 hodin, by údajně mohl točit adaptaci deskové hry Ouija, u které lidé předstírají, že mluví s duchy. Nejspíš půjde o vrchol jeho kariéry. Tvůrce seriálového hitu Glee Ryan Murphy by mohl být režisérem nové verze úchylné muzikálové klasiky Rocky Horror Picture Show. Olatunde Osunsanmi, zodpovědný za příšerný Čtvrtý druh, chystá sci-fi Dark Moon, v níž uvidíme, co se skrývá na odvrácené straně měsíce. Pochopitelně to celé bude vypadat jako dokument. Příští léto by se měly vrátit i žravé rybičky ve filmu Piranha 3DD. Režírovat by mohl údajně John Gulager zodpovědný za povedenou Krvavou hostinu. Ben Affleck dostal nabídku na režii i na hlavní roli u filmu Replay, ve kterém se čtyřicátník probudí jako osmnáctiletý mladík s šancí zkusit si svůj život trochu jinak.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace